Produktionstekniker till Saab Avionics i Huskvarna - industritorget.se
FREDAG 27 NOVEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

Produktionstekniker till Saab Avionics i Huskvarna


Har du tidigare arbetat med produktionsteknik och vill in i en häftig miljö där det händer mycket? Utmärkande i dina arbetsdagar som produktionstekniker kommer vara frihet under ansvar och få arbeta med produkter i framkant.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Saab Avionics genomgår en hel del spännande förändringar då företaget expanderar och utvecklas. Just nu söker vi dig som vill vara med på resan i rollen som Produktionstekniker. Som Produktionstekniker arbetar du i en produktionsnära roll där du är en länk mellan konstruktion och verkstad. Några av dina kontaktytor, förutom dina produktionsteknikerkollegor är konstruktion, produktionsplanerare, inköp & Kvalité.

Du kommer att arbeta som stöd till Saab Avionics detaljtillverkning mot försvar och civil marknad inom flyg. De strävar ständigt efter att förbättra sig och därför är det viktigt att du aktivt deltar i deras förbättringsarbete.

Ett axplock bland dina ansvarsområden:
• Uppritning av fixturer i Catia
• Upprätta ställdatablad
• Skapa tillverkningsberedningar och arbetsinstruktioner
• Utföra FAI (artikelkontroll)
• Driva och genomföra implementeringar av 5S

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom produktionsteknik samt är/har varit i en produktionsnära roll. Vi ser att du gärna har erfarenhet av lean production samt arbetat i Catia. Vi tror att du är en person som drivs av att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål i en miljö som präglas av nytänkande. Samtidigt måste du ha förståelse och respekt för den kunskap som finns på plats och vara ödmjuk kring det. Som person är du kommunikativ och har ett driv framåt och vill vara med och implementera nya arbetssätt och processer.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande
Detta är ett konsultuppdrag där Skill samarbetar med Saab. Konsulten ska vara på plats i början av januari och uppdraget sträcker sig september ut. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson (frida.jakobsson@skill.se)

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-11-20

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5396
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser