TISDAG 18 FEBRUARI 2020

Redo för en karriär inom kundservice?

Kundföretaget
Älskar du att hitta lösningar på problem och ser det som en utmaning? Är du den personen som trivs som bäst när det händer mycket, samtidigt som du brinner för att ge den bästa möjliga servicen och är sugen på att starta din karriär så ska DU definitivt söka till oss!

Releasy är en kundserviceleverantör med lång erfarenhet. De har varit etablerade i Linköping sedan 1984. Deras kunder är stora, välkända företag inom en rad branscher så som telekom, energi, media, resor, bank m f. Releasy har ca 600 medarbetare på fem produktionsorte.Arbetsbeskrivning
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande kundärenden främst via telefon men också via mail och chatt. Fokus är på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang.

Under din första tid hos oss får du en introduktionsutbildning, Under introduktionen kommer du rustas med rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb och känna en trygghet att växa i.

Möjligheten till vidareutveckling är stora, samt att det finns möjlighet att utvecklas och få andra roller inom företaget.
Anställningsgraden är på 80% upp till 100%.
Lön enligt kollektivavtal och möjlighet till bonus.

Arbetstiderna är varierande, både kvällar och helger förekommer.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för kundkontakt, service och problemlösning men du har också en fallenhet för sälj då detta förekommer i tjänsten. Vi tror att du är effektiv, noggrann och resultatorienterad. Ditt tekniska intresse kommer också väl till pass i denna tjänst. Din attityd och personliga egenskaper är mycket viktiga och vi ser gärna att du har lite skinn på näsan och brinner för utmaningar.

Kvalifikationer:
18 år fyllda
Du har goda kunskaper inom svenska och engelska både i tal och skrift.
Har god datavana
Lösningsorienterad
Grundläggande matematiska kunskaper

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret.

Du börjar som anställd hos oss på Montico och för rätt person finns stora möjligheter till en anställning hos Releasy efter det.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Upplagd: 2020-02-14

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4847
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Montico is a complete matching company offering total solutions to businesses and private individuals in areas of recuiting, staffing and education. Montico has approx 1000 employees whereof approx. 800 consultants working for Montico at various buisnesses throughout Sweden. You can find Montico offices in 23 cities in as well as an office in Poland responsible for our international labour.

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser