Redovisningskonsult

Om företaget
KL Revision erbjuder tjänster inom revision och redovisning samt rådgivning i relaterade områden. Verksamheten bedrivs från kontoret i Kristianstad med inriktning på kunder i nordöstra Skåne.

Nu utökar vi vårt team och söker medarbetare inom redovisning och rådgivning till vårt kontor i centrala Kristianstad. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst får du möjlighet till en bred och givande roll i en prestigelös och hjälpsam miljö. Du kommer jobba med många olika företag i olika branscher och utvecklingsfaser vilket ger dig en omväxlande och lärorik vardag. Fokus och inriktning på tjänsten kommer anpassas efter dina förutsättningar och önskemål.

Vi som driver KL Revision har lång erfarenhet i rollerna som auktoriserad revisor och auktoriserad redovisningskonsult och har båda jobbat på en av branschens större revisionsbyråer tidigare. Att jobba på en mindre byrå gav oss större möjlighet att vara flexibla och erbjuda både små och stora kunder service och tjänster på rätt nivå. Vi upplever också att jobbet blir både roligare och betydligt mer utvecklande om medarbetare får jobba med en större variation av arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är utbildad inom redovisning samt har minst 2 års erfarenhet av redovisningsarbete och nu är redo för nya utmaningar och möjligheter. Det är ett krav att du självständigt kan upprätta bokslut och årsredovisning. Arbetet ställer även krav på att du är datorvan och lätt tar dig an nya system.

För att du ska trivas i rollen är du, som oss, prestigelös och hjälpsam. Som person är du analytisk och kan snabbt förstå komplexa uppgifter och upptäcka eventuella mönster. Arbetet kan periodvis ske med korta tidsramar så förmågan att självständigt prioritera och strukturera ditt arbete är viktig. Samtidigt vågar du be om hjälp när det behövs.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos KL Revision och omfattningen är på heltid men kan förhandlas. Du utgår från vårt kontor i Kristianstad, men rör dig även ute hos våra kunder vilket kräver B-körkort och att du har tillgång till bil.

Känner du att du är rätt person så sök omgående då urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.wikan.se senast den 30 november. För mer information kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2023-11-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 11655
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31