MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

Resande junior automationstekniker


Gillar du att arbeta praktiskt och brinner för automation? Vill du ha möjlighet att arbeta runt om i hela Sverige? Här har du chansen som resande automationstekniker, sök redan idag, urvalet sker löpande.Dina arbetsuppgifter
Som automationstekniker hos vår kund kommer du att vara del av ett härligt team. Du kommer att jobba ute hos kund i olika projekt runt om i hela Sverige som kan vara några veckor till år. Du har därför möjlighet att bo vart som helst i landet förutsatt att du är öppen för resandet. Självklart står vi för reseersättning, traktamente och boende under tiden du är borta. Du kommer att arbeta på olika värme och elkraftverk där projekten kan innefatta både förvaltning så som nybyggnationer.
Vid nybyggnationer kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara över:
• Driftsättning
• Utcheckning och kretskontroll
• Kalibrering och intrimning av instrumentkretsar

Vid förvaltning:
• Felsökning inom instrumentering och automationssystem (akuta problem, t.ex. problem med att starta en pump eller öppna en ventil)
• Underhåll- och revisionsplanering (se till att allt är i toppskick inför vintern)
• Dokumentering av instrumentutrustning

Som junior automationstekniker kommer du få full upplärning samt en handledare som lär dig under arbetet.


Om företaget
Vår kund har funnits sen 1995 och erbjuder tjänster och kompletta lösningar inom driftsättning och provning på värme och elkraftverk. Det finns fem affärsområden i bolaget, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument. De är idag 60 anställda på bolaget fördelat på Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Oskarshamn, Västerås och Örebro. Du har möjlighet att bo vart som helst i Sverige förutsatt att du är redo på att resa i din tjänst. Du kommer att arbeta måndag till fredag i på olika orter i Sverige.

Din profil
Skallkrav:
• Eftergymnasial utbildning (YH, KY alt högskola) mot relevant tekniskt fält, Automationstekniker alt. Eltekniker
• Svenska och engelska kunskaper
• B- körkort
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som automationstekniker eller från någon annan liknande bransch.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då du arbetar som konsult. Vi söker dig som är social och kommunikativ, öppen och kunna förstå och följa instruktioner samt vara en lagspelare.
Då arbetsort kan vara runt om i hela landet är det viktigt att du är beredd på att resa och jobba på olika orter. Största delen av kunderna finns i Stockholm.Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående eller enligt överrenskommelse (hänsyn med Skola och uppsägningstid)
Ort: Placering Stockholm men hela Sverige fungerar
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + resersättning och traktamente

Upplagd: 2019-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Sverige

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19010
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser