SÖNDAG 15 DECEMBER 2019

Sammanbyggnadsmontörer till RUAG Space


De första satelliterna svävar redan i rymden! Inom de kommande åren kommer flera hundratals satelliter att skickas upp och som Sammanbyggaddsmontör på RUAG Space får du på nära håll vara delaktig i detta revolutionerande projekt, som ska förse hela världen med internetuppkoppling. Vi söker dig som vill montera rymdprodukter och tillhöra ett företag i framkant!

Om företaget
RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 130 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

OneWeb är ett spännande projekt där RUAG Space är delaktiga i att förse världen med internetuppkoppling. Under de kommande åren kommer hundratals satelliter att skickas upp i rymden, vilket är en av de största satellitkonstellationerna någonsin. I Linköping är medarbetarna i full gång med projektet och snart är det dags för nästa uppskjutning.

RUAG är just nu i en spännande fas av utveckling och tillväxt och vi söker dig som vill vara med på resan i en roll som Sammanbyggnadsmontör. Tillsammans med RUAG Space är du med och skapar ett globalt kommunikationssystem!

Dina arbetsuppgifter
Som Sammanbyggnadsmontör är ditt huvudsakliga ansvarsområde sammanbyggnad av bärande strukturer för satelliter. Arbetsuppgifterna innebär såväl mekanisk montering som borrning, slipning och limning av kompositmaterial utifrån ritningar och tillverkningsunderlag. Kravhantering och dokumentation är en viktig del av arbetet.

I din roll har du ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom produktionsberedning, kvalitet och test men även brett över företaget kopplat till de projekt som pågår.

Du är stationerad i Linköping, men kortare resor inom tjänsten kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av monteringsarbete samt gärna en utbildning med teknikinriktning på gymnasienivå eller motsvarande. Goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av mätteknik och att hantera mätutrustning är meriterande, liksom kunskap och erfarenhet av arbete med komposit eller el.

Som person har du både god förståelse och stort intresse för teknik. Du har ett praktiskt handlag och är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, metodisk och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning. Du trivs med att arbeta i projektform i en kundnära organisation där kvalitetskraven är höga.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling på josefine.bolling@skill.se

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med en trygg anställning hos Skill.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-12-02

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4760
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser