Schur Flexibles Scandiflex Pac AB söker en Financial Manager - industritorget.se
TISDAG 20 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

Schur Flexibles Scandiflex Pac AB söker en Financial Manager

*
Schur Flexibles Scandiflex PAC AB är en del av den internationella Schur Flexibles Gruppen. Schur Flexibles Group är en av Europas ledande producenter av film- och förpackningstillverkare till livsmedel-, läkemedel-, kosmetika- och tobaksindustrin. Det ingår i dag till mer än 20 bolag i koncernen med cirka 1750 anställda. Schur Flexibles Scandiflex PAC AB trycker, laminerar och skär film i många olika kvaliteter och kvantiteter till största del livsmedelskunder i skandinaven. Anläggningen i Landskrona och Svalöv har ca 50 anställda.
Om tjänsten
Schur Flexibles Scandiflex PAC AB söker nu en Financial Manager med utökade ansvarsområden som vill vara en del av en internationell och dynamisk miljö. Tjänsten ingår i den lokala ledningsgruppen och erbjuder många kontaktytor och engagerande samarbeten såväl internt som externt. Ständigt förbättrings- och helhetsperspektiv genomsyrar verksamheten och det är en självklarhet att både dela med sig och ta till sig av kunskap och kompetens.Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för och leder den lokala ekonomifunktionen med redovisning, månadsbokslutsarbete, kontinuerliga avstämningar, löpande rapportering inom koncernen, administration och lönehantering. Du säkerställer att budget- samt prognosunderlag tas fram, i enlighet med koncernens riktlinjer, samt sammanställer och rapporterar vidare. Du upprättar goda rutiner för att följa kassaflöden, bokföring av anläggningstillgångar och rapporterar månadsresultat som tillsammans med ledningsgruppen diskuteras på orsaker, möjligheter och förbättringsförslag. Du fungerar i en stödjande roll för övriga verksamhetsområden och tar fram rapporter och statistik med fokus på förbättringsförslag. Du har löpande kontakt med externa aktörer inom revision, försäkring och bank. Då ett ständigt förbättringsarbete pågår inom koncernen, bidrar du kontinuerligt med kunskap och kompetens och är rådgivande inom ditt specialistområde. Du ansvarar även för IT-systemen inom företaget, där du i huvudsak är kontaktperson till vår lokala IT-support och gruppens IT avdelning.

Vi söker dig som
Du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi/redovisning. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom internationell, tillverkande/producerande koncern och vana att arbeta i matrisorganisation. Du har goda IT-kunskaper, behärskar Excel på en mycket god nivå och har vana att arbeta i ERP system såsom SAP, Axapta eller Navision. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, mobil
072-142 12 72. Vi arbetar med löpande urval så välkommen att söka så snart som möjligt dock senast 11 november.


Upplagd: 2020-10-16

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6395
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser