TORSDAG 23 JANUARI 2020

Sektionschef Fabrication Saab Kockums

Dina arbetsuppgifter
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

Är du personen som brinner för ledarskap och vill ha en riktig utmaning? Vill du vara med och utveckla dig själv och den organisationen du jobbar inom? Hos oss blir du en del av ett högteknologiskt företag där vi arbetar tillsammans för att bygga framtidens ubåt!

Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.


Din profil
Du kommer får vara en del av ett av Sveriges modernaste företag. Ett företag som ligger i absolut framkant! Vi står inför nya uppgifter och har en spännande utmaning framför oss, vill du vara med och utvecklas med oss?

Saab Kockums i Karlskrona växer och vi behöver en sektionschef till vår sektion Fabrication - White metal, thin plate and industry
Som sektionschef kommer du att rapportera direkt till områdeschefen.
Dina uppgifter innebär att ha fullt ansvar för personal, arbetsmiljö, utveckling av din avdelning och ekonomiskt resultat. Du kommer att ha ca 20 st svetsare/grovplåtslagare som du har personal- och arbetsledaransvar för i den dagliga tillverkningen. Utöver det kommer du ha ansvar för resurstillsättning av resepersonal i projekt både i Sverige och utomlands. Du kommer att arbeta med Lean och 5S för din avdelning. Ditt arbetsområde ligger inom området Hull, som ansvarar för tryck- och fartygsskrov inom både nytillverkning och underhållsarbeten.

Ansökningsförfarande
Vi söker dig som har en tydlig erfarenhet av ledarskap inom tillverkningsindustrin och ett stort intresse för att hitta lösningar på problem som uppstår under dagligt arbete. Du kommer från en roll där du har haft personalansvar tillsammans med daglig planering av produktionen. Då du ingår i ledningsgruppen för Hull så kommer du att ha ett tätt samarbete med andra sektionschefer och projektledare och behöver vara lyhörd och innovativ för att hitta den bästa lösningen för helheten. Du är en person som tar stort ansvar för ditt jobb och driver ditt arbete på ett strukturerat sätt med utveckling och förbättringsarbete högt på agendan.


Krav:
• Bakgrund inom tillverkningsindustrin
• Du är en ledare med flera års erfarenhet från liknande arbete
• Du trivs och har erfarenhet av personal- och budgetansvar
• Erfarenhet av planering daglig styrning
• Dina personliga egenskaper kännetecknas genom att du har en struktur i ditt arbete där du arbetar systematiskt. Du har ett driv och ser till att saker blir gjorda och tar gärna initiativet i processer.
• Arbetets karaktär ställer krav på att du behärskar svenska och engelska i både skrift och tal.
• Arbete med Lean och 5 S ser du som en självklarhet
• Du har tidigare arbetat i affärssystem och har god förmåga att sätta dig in i nya system.Meriterande
• Tidigare arbeten inom marin miljö, fartyg eller offshore
• Arbete inom försvarsmakt eller haft statliga kunder.
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

I denna tjänsten har Saab Kockums valt att samarbete med Skill. Vid frågor angående tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill. Richard Herbertsson, 0455-10401, richard.herbertsson@skill.se


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-01-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Blekinge län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4851
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser