Senior Projektledare Green Energy

*
OneCo är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur.
Deras ambition är att vara en god bidragsgivare i det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men också teknik för att förenkla och möjliggöra tillväxt och innovation på ett hållbart sätt. Deras vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.
De är ett stort företag som siktar högt, men slutar aldrig att bete sig som ett litet. Hos dem hittar du en platt och tillgänglig organisation där alla pratar med alla och ingen blir en i mängden.

Om tjänsten
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett expansivt företag i en expansiv miljö? Vill du arbeta med projektledning inom energilagring, solenergisystem och ladd infrastruktur som är våra växande
Har du dessutom ett stort intresse för att leda och driva projekt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker nu till vår kund Oneco och deras affärsområde Green Energy, en engagerad och strukturerad
projektledare som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som projektledare inom en eller flera av deras teknikområden, alternativt inom elkraftbranschen.

Anställning: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid Mån-Fred
Tillsättning: Enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt
Placeringsort: Västra Frölunda, Göteborg
Innehar B-körkort


Arbetsbeskrivning
I din roll som projektledare kommer du inneha en bred roll som projektledare inom deras teknikområden energilagring, solenergi och ladd infrastruktur.
I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva projekten i mål med en bra ekonomi och nöjda kunder hela vägen från start till mål. Du kommer att ha mycket kundkontakt och resor är en naturlig del utav arbetet.

I ditt arbete ingår bland annat:

- Samordna och leda projekt inom våra olika teknikområden
- Projektera och kalkylera projekt
- Noga läsa in dig på avtal och se att de efterföljs
- Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
- Beställa material och koordinera materielleveranser
- Kontakt med ledande montör och tekniker i fält
- Granska och kommentera ritningsunderlag
- Leverera projektdokumentation som exempelvis arbetsmiljöplaner
- Styra och leda tillgängliga projektresurser
- Delta i möten med kunder, underentreprenörer och leverantörer samt skapa goda relationer
- Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt & delta i internt utvecklingsarbete

Vi söker dig som
Tidigare har arbetat som projektledare inom en eller flera av våra teknikområden, alternativt inom elkraftbranschen och därmed har god erfarenhet av entreprenadarbete, montagemetoder och material samt har en god teknisk förståelse för projekt inom det eltekniska området.
För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark förmåga av att kunna arbeta självständigt och fatta strategiska beslut. Du är lösningsorienterad och kan hantera stressiga situationer. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners.
Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag.
Då det förekommer mycket kundkontakt ser vi också att du besitter en hög social kompetens och är duktig på att kommunicera både i svenska och engelska.


Upplagd: 2024-04-01

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 9493
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Box 416
57325 Tranås
Besöksadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har cirka 500 anställda. Varje år utbildar vi omkring 1000 personer i våra olika företagsutbildningar. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Relaterade sökord

, , ADR 1.3, Arbete, Arbete på väg, Arbetsplats, Autocad grundutbildning- Mechanical, Automation , Automation BAS, Barnskötare, Bemanning, Besiktningsman, Certifiering blå nivå, CNC, Elmontör, Eltekniker, Engelska, Externt svetsansvar, Fallskyddsutbildning, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker, Form och lägestoleranser, Företagsutbildning, Grafisk Grund, Heta arbeten, Heta Arbeten, Hjullastare, Hyrrekrytering, industrikompetens, Industrirörmontör, Industriteknik, Industriteknik BAS, Industriteknisk, Industriutbildning, International welding, ISO, IW utbildning, IWS, IWS, IWS, Jobb, Kompetenssäkrad industri, Kontroll och besiktning av pallställ, KSI, Kvalitetsledningssystem EN ISO 3834, Kvalitetsstyrning, Ledarskapsutbildning, Lediga jobb, Lärling, Lärlingsutbildningar, Magnetpulverprovning, Maskinförare, Matchningstjänster, Matematik, Metodspecifik, Mobila arbetsplattformar, Mobila arbetsplattformar, Monteringsutbildning, Nätverk, Oförstörande prövning, Orienteringsutbildning, Pallställ, Penetrantprovning, Personcertifiering – Svetsarprövningar, Plåtteknik, Produktionsledare, Rekrytering, Riskanalys, Ritningsläsning, Ritningsläsning, SFI, Ställningsbyggnad, Stödassistent, Svenska, Svets, Svets och plåtteknik, Svetsarbeten, Svetsarprövning, Svetsarprövning, Svetsbeteckningar, Svetsprocedurkontroll WPQR, Svetstjänster, Teamledarutbildning, Teleskoplastare, Travers, Truck, Underhåll, Underhåll BAS, Utbildning , Utbildning besiktningsman, Validering, Validering, Verksamhetssystem EN 1090, Verkstad och CNC teknik, Verkstadsmätteknik, Visuell kontroll, Visuell kontroll, Visuell kontroll, VVS montör, YKB, YKB utbildning, Yrkesutbildning

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik