Serviceinriktad Produktionstekniker till Saab Aeronautics - industritorget.se
TISDAG 07 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

Serviceinriktad Produktionstekniker till Saab Aeronautics


Här blir du en del av en framåtanda med kunden i centrum och ett fokus på ständiga förbättringar! Som Produktionstekniker antar du en problemlösande roll där du dagligen möts av produktionstekniska frågeställningar inom området för installation och leverans på Saab Aeronautics i Linköping.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Aeronautics. Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Produktionstekniker till området för Kvalitet & produktionsteknisk utveckling, inom Saab Aeronautics produktion. Sektionen stödjer Aeronautics produktion med kvalitets- och produktionstekniska frågeställningar, problemlösning och effektiviseringar inom området Installation & leverans. Inom sektionen är de ca 16 medarbetare med blandade erfarenheter som brinner för kunden i centrum, kommunikation & ständiga förbättringar.

Rollen som Produktionstekniker innebär att du tillsammans med andra i ditt team arbetar i nära anslutning till Saabs produktion. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer arbeta med problemlösning, utredningar, tekniska förbättringar samt avvikelser i produktionen. Du kommer också ingå i stödteamet för respektive produktionsavsnitt tillsammans med produktionsledare, kvaliteingenjörer och produktionsstyrare.


Din profil
Eftersom rollen innebär dagligt samarbete och kommunikation med ett brett kontaktnät bör du vara serviceinriktad och gilla problemlösning. Vi förutsätter att du är noggrann och ansvarsfull som person. Du bör även vara pedagogisk och uppskatta att hjälpa andra. För att lyckas i rollen krävs det att du är tekniskt intresserad. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund på gymnasienivå eller motsvarade, samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom produktion eller med liknande arbetsuppgifter. Kunskap inom ERP, Teamcenter och Catia är önskvärd men dock inget krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag genom att registrera ditt CV och personliga brev. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Josefine Bolling josefine.bolling@skill.se alt. 013-473 20 61

Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns det möjlighet till övertagande av kund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-03-25

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5045
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser