Servicetekniker till Sulzer Pumps i Årsta - industritorget.se
TISDAG 20 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

Servicetekniker till Sulzer Pumps i Årsta


Är du en driven servicetekniker med stort intresse för mekanik och teknik? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Sulzer är ett globalt ledande företag inom utveckling och leverans av pumpar, omrörare, luftarutrustning och blåsmaskiner till kunder inom områden som olja, gas, vatten,
vattenrening och pappersindustri. Sulzer tillhandahåller en utmanande och givande arbetsmiljö där mångfald är värderad som nyckelfaktorn till framgång.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker ingår bland annat service, felsökning, reparationer, montage och driftsättning av pumpar. Sulzers kunder verkar framförallt inom vatten och avlopp men även andra industrier förekommer. Du kommer att arbeta på Sulzers egen serviceverkstad i Årsta samt ute hos kunder. Största delen av arbetet sker in-house men en del fältarbete och övernattningar kan förekomma.
I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter, bland annat orderhantering och dokumentation av servicearbeten.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet av praktiskt verkstads- och fältarbete på roterande utrustning eller likande produkter.
För att passa i rollen behöver du även ha:

-B-körkort
-Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
-Mekaniskt och tekniskt intresse

Det är meriterande om du har:

-Erfarenhet av SAP eller liknande affärssystem
-Truckkort A+B
-Kunskaper inom el samt styr & regelteknik

Som person ser vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Vidare ser vi att du är flexibel och har en god kommunikationsförmåga. För att passa in i rollen som servicetekniker behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och ha ett stort fokus på problemlösning.
Du kommer att bli en del av ett större serviceteam där du samarbetar med flera kollegor inom Sulzer Sverige. Du behöver därför ha lätt för att arbeta individuellt och i grupp, för att tillsammans kunna utveckla verksamheten framåt.

Ansökningsförfarande
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Sundin, ellinor.sundin@skill.se
Detta är en direktrekrytering till Sulzer Pumps. Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens
arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-10-16

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5313
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser