Skiftgående arbetsledare till Ljunghäll - industritorget.se
TISDAG 20 OKTOBER 2020
Följ oss i sociala medier

Skiftgående arbetsledare till Ljunghäll


Är du en driven och ansvarsfull ledare som trivs med att arbeta nära produktionen? Då tror vi du kommer trivas, utmanas och utvecklas i rollen som value stream leader hos oss på Ljunghäll!

Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.
Vill du veta mer om Ljunghälls tillverkningsprocess? Gå in via länken: https://www.youtube.com/watch?v=CcafQoVD2GY


Dina arbetsuppgifter
Som Value Stream Leader (VSL)/Arbetsledare på Ljunghäll leder och fördelar du arbetet på skiften. Du ser till att hålla dina medarbetare engagerade genom att stötta, utveckla och motivera så att ni, tillsammans med resterande kollegor inom er funktion, skapar förutsättningar för en effektiv, konkurrenskraftig produktion. I rollen ingår personalansvar, såsom ansvar för bemanning/rekrytering, lönesättning, utvecklingssamtal och visst budgetansvar. Du har även arbetsmiljöansvar enligt uppgiftsfördelning.

Utöver ovanstående ingår bland annat:
• Instruera och utbilda operatörerna i korrekt användning av maskiner och utrustning, enligt kontroll- och arbetsinstruktioner.
• Tillse att uppsatta policys, rutiner och processer inom kvalitet, yttre miljö och arbetsmiljö/hälsa och säkerhet efterföljs.
• Driva och följa upp arbetet med ständiga förbättringar.
• Svara på avvikelser och ta fram åtgärder samt analysera och följa upp dessa.
• Leda Sprint Meetings samt delta aktivt på möten som är kopplade till VSL-rollen, bidra med information.
• Skapa delaktighet och motivation hos medarbetarna.

Ljunghäll söker arbetsledare till nattskift, arbetstider är förlagda mellan 23:06 – 06:00 mån – fre och två-skift, arbetstider förlagda förmiddag mån - fre 05:54 – 14:06 och eftermiddag 14:00 – 23:12 mån - tor.


Din profil
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du arbetat i en ledande roll med personalansvar inom den tillverkande industrin. Du har god teknisk förståelse och därmed vet du vad som sammantaget ska till för att skapa en effektiv, konkurrenskraftig produktionsprocess.

I tjänsten får du möjlighet att samarbeta med flera delar och funktioner på företaget. Det är därför viktigt att du som söker är lyhörd för kollegor, medarbetare och produktionens behov samt kan förmedla och delegera på ett tydligt, pedagogiskt och kommunikativt sätt. Ljunghäll är ett internationellt företag varpå du förväntas kunna kommunicera på svenska och engelska obehindrat.

Vid urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver ovanstående tror vi att du som söker är en person som motiveras av att nå leveransmål och trivs i en utvecklingsorienterad organisation med högt i tak som snabbt lyckas möta kunders nya tillika skiftande behov.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Ljunghäll med Skill. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Rasmus Rosander på Rasmus.rosander@skill.se eller Susanne Öhman på Susanne.ohman@skill.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Passa därför på att skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-10-16

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kalmar län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5310
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser