Software Designer till Brokk


Vi söker dig med ett stort intresse för programmering. Vill du göra mer än att enbart sitta framför en dator på jobbet? Här får en viktig funktion i att ta fram applikationer som kräver kreativitet och lösningsfokus – men du får även möjligheten att se dina projekt röra på sig!

Du kommer bli den sjätte och nyaste medlemmen av vårt team som idag består av fem duktiga ingenjörer som alla arbetar inom mjukvara på olika sätt.

Om företaget
Brokk är ett globalt marknadsledande företag. Vi utvecklar, tillverkar och säljer rivningsrobotar till hela världen. Vi är en internationell koncern som omsätter över 1,2 miljarder kronor och omfattar totalt 20 bolag globalt, varav fem är tillverkande bolag och 15 är säljbolag. Koncernen växer kontinuerligt, både organiskt och genom förvärv.

Företagskulturen hos oss på Brokk är viktig. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Tillsammans driver och jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten. Vi har korta beslutsvägar och tvekar inte att testa oss fram för att hitta smartare sätt att arbeta på. Samtidigt har vi en stöttande gemenskap där nyfikenhet och engagemang är drivmotorn i vardagen.

Brokk är ett framgångsrikt, lönsamt och växande företag, både i Sverige och globalt. Vi har mer än dubblerat omsättningen de senaste 10 åren. Hos oss blir du en del i ett vinnande lag!

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig i en varierande arbetsmiljö där det ställs höga krav på produkten.

Din huvuduppgift är som systemarkitekt och programmerare på våra maskiner. Övergripande kommer du att vara delaktig i hela processen från idé till färdig produkt. En naturlig del i arbetet är att praktiskt utvärdera och testa mjukvaran du utvecklat på maskinen.

Du kommer att samarbeta i projekt och arbeta med enskilda arbetsuppgifter. Det kan innebära allt från enklare lösningar till komplexa innovativa applikationer. Beslutsprocesserna är korta och det finns stora möjligheter till att föreslå och testa nya idéer och lösningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Det finns flera möjliga vägar till att bli en duktig ingenjör när det kommer till din bakgrund, men vi tror att du i grunden har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Vidare tror vi att du är har en att zooma ut för att se helheten och sammanhanget.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Teamkänslan är viktig för oss då vi har ett nära samarbete både med andra avdelningar och mellan oss själva i arbetsgruppen. Därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och dina egna drivkrafter som vi gärna tar del av vid ett personligt möte

På Brokk har du stora möjligheter att utvecklas. Vi kommer att ge dig introduktion internt och stöttning för att du skall kunna komma in i din roll på bästa sätt. På teknikavdelningen jobbar du i en projektorienterad miljö. Detta innebär att du, som en del i vårt team, utbyter kunskap och erfarenheter med de andra i mjukvarugruppen för att tillsammans utveckla våra maskiner.

Information och kontakt
Kandidaturval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Brokk med Wikan Personal. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt. irma@wikan.se.

Du arbetar på Brokks huvudkontor i Skellefteå och tjänsten avser heltid tillsvidare med provanställning.
Sista ansökningsdag är 2024-05-05. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen till oss!

Upplagd: 2024-04-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Västerbottens län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 12118
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31