Strategisk inköpare till Saab i Huskvarna


Har du bakgrund inom strategiskt inköp och är nyfiken på Saab? Brinner du för att skapa relationer och arbeta mot uppsatta mål? För framtida konsultuppdrag vill vi gärna knyta kontakt med dig som vill jobba på Saab i Huskvarna.

Saab är Skills största ägare och vi har ett tätt samarbete med många olika tjänster att erbjuda inom detta tekniskt ledande bolag som ligger i framkant när det kommer till allt ifrån flygplan till undervattensfarkoster. Vårt mål är att matcha dig mot rätt uppdrag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som strategisk inköpare på Saab kommer du medverka i tvärfunktionella team. Arbetet består bland annat av att ställa ut anbudsförfrågningar och hantera anbud, teckna, vidareutveckla och förvalta leverantörsavtal samt ansvara för avtalsförhandlingar.

Som strategisk inköpare kommer du även att:
• göra kostnadsanalyser samt identifiera och kontinuerligt hitta kostnadsbesparingar.
• ta fram/medverka i arbetet med framtagning av rutiner och arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet inom inköp med strategiskt fokus. För att lyckas i rollen som strategisk inköpare har du erfarenhet av upphandling, förhandlingar, avtal och affärsanalys i internationell miljö. Relevant universitetsexamen eller yrkesutbildning inom inköp är ett krav, alternativt erfarenhet som anses motsvarande. Vidare krävs mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, behärskar du ytterligare språk är detta ett plus. Vi ser även att tekniskt intresse är ett krav, och har du kunskap samt erfarenhet av tekniskt inköp sedan tidigare är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en självständig och ansvarstagande person. Du har en stark kommunikationsförmåga och kan arbeta i grupper och driva processer framåt, gärna med erfarenhet av att leda andra. Du har en förmåga att skapa goda relationer och underhåller ditt nätverk på ett föredömligt sätt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vill du bli en del av Skill och Saab? Skicka in din intresseansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev. Blir du aktuell för något av våra uppdrag kommer vi att kontakta dig per telefon, annars kommer du att få återkoppling via mejl.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på 0709-14 02 80 eller olivia.cedervall@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-10-14

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6364
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21