Student och söker extrajobb?

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
KitchenTime är en välrenommerad onlinebutik specialiserad på köksredskap, och de erbjuder allt som behövs för köket. Med över 25 000 produkter i sortiment är KitchenTime en av Sveriges ledande aktörer inom köksprodukter online. Företaget har även etablerat sig i Norge, Finland och Danmark och strävar efter att bli den främsta köksredskapsbutiken i hela Norden.

KitchenTime är känt för sitt dedikerade och kreativa team som delar en passion för att skapa den bästa platsen för köksprodukter online. De är stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag och har ungefär 70 medarbetare med en djup förkärlek för teknik och e-handel. Tillsammans arbetar de hårt för att erbjuda en kundupplevelse i världsklass. KitchenTime vill förmedla sin kärlek till köket i allt de gör och strävar efter att säkerställa att kunderna har enastående upplevelser i deras butik, på sociala medier och i sin kontakt med kundtjänst.

KitchenTimes värderingar är deras ledstjärna: Tillsammans mot toppen, Våga, Utmana, Innovera, Visa respekt och Var ödmjuk.


Dina arbetsuppgifter
Är du på jakt efter ett meningsfullt extrajobb vid sidan av studierna som ger dig möjlighet att stärka ditt CV och utöka dina färdigheter? Då har du kommit rätt! Vi söker dig som är engagerade och ansvarsfulla och som vill jobba extra hos KitchenTime, Nordens ledande e-handelsföretag för köksprodukter.

Som plock- och packare vid behov kommer du att spela en viktig roll i att se till att kunderna får sina beställningar i tid och i perfekt skick. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att plocka och packa produkter för leverans, men du kan också få möjlighet att vara involverad i andra spännande arbetsuppgifter på lagret.

Packning och hantering av varor: Du kommer att ansvara för att noggrant packa och hantera olika köksprodukter och varor. Ditt arbete kommer att säkerställa att produkter är korrekt förberedda för leverans till kunder.


Din profil
Vi söker efter personer med energi, pålitlighet och passion för att göra ett bra jobb. För att vara en del av vårt team måste du:
• Studerar på eftergymnasialutbildning på minst 50%.
• Ha tillgång till bil och körkort.
• Kunna vara tillgänglig 1-2 gånger i veckan.
• Ingen tidigare erfarenhet behövs – vi kommer att ge dig all nödvändig utbildning. Det viktigaste är att du är engagerad och redo att lära dig.

Som medarbetare förväntas du vara:
• Driven och ha hög arbetsmoral
• Ha viljan att lära och utvecklas
• Våga ta initiativ och vara proaktiv
• Visa en stark vilja och förmåga att ta plats och göra skillnad

Ansökan
Gör din tid meningsfull och förena ditt arbete med en annan sysselsättning. Ansök idag och hjälp KitchenTime att leverera köksprodukter av högsta kvalitet till deras kunder!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jasmine Saeedi.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se

Upplagd: 2023-11-21

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Södermanlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14691
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702