Svetsare sökes till HydraSpecma Wiro i Motala


Vill du vara en del av ett kvalitetsmedvetet team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål? Just nu har du chansen att söka till HydraSpecma Wiro, ett företag där du kan utvecklas i rollen som svetsare. Har du ett brinnande intresse för svetsning kan du vara den vi söker!

Om företaget
HydraSpecma Group är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten har sin bas i Sverige och, är förutom i Norden, verksamt även i Polen, Storbritannien, USA, Kina och Brasilien. HydraSpecma Group omsätter ca 2,5 miljarder kr och har ca 1300 medarbetare. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. På HydraSpecma Wiro skräddarsyr vi ledningssystem för vätskor och gaser där stora krav ställs på tålighet, säkerhet och hygien. Vi utvecklar och tillverkar bland annat metallslang, rörsystem, PTFE-slang, högtrycksslang samt kompensatorer och bälgar. Vi har också rör- och hydraulkopplingar av syrafast stål och kan därför erbjuda produkter för alla applikationer som kräver en kopplingslösning. HydraSpecma Wiro omsätter ca 150 miljoner kr och har ca 65 medarbetare.

Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad, Vind, process, kemi, läkemedel och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Läs mer på vår hemsida www.HydraSpecma.com.


Dina arbetsuppgifter
HydraSpecma Wiro söker nu svetsare till siten i Motala och söker nu dig som är intresserad av TIG-svetsning. Arbetsuppgifterna är varierande då vi har en stor variation av kunder och tillverkning. Främst svetsning av slang & rörkonstruktioner i rostfritt. Arbetet kräver att kunna jobba självständigt och att du har förståelse för ritningsläsning. Du trivs av att utveckla dig själv och andra. Svetsarprövningsintyg för TIG-svetsning enligt ISO 9606–1 är meriterande men inget krav. HydraSpecma Wiro har möjlighet att utbilda och lära upp personer som har ett intresse av att arbeta inom TIG-svetsning.




Din profil
Då vi prioriterar kvalitet och effektivitet i arbetet, söker vi dig som är kvalitetsmedveten, driven och noggrann. Du är en lyhörd lagspelare som gillar att samarbeta. Vidare ser vi att du är social och har en hög arbetsmoral och engagerar dig i dina arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och hjälper till där det behövs. Vi tror att du är en person som lever som du lär och är förtroendeingivande i ditt sätt att agera. Du är rak och tydlig i din kommunikation och ser värdet i att informera och kommunicera. Du är positiv till förändringar.

Vi lägger stor vikt vid du är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av slang eller rörsvetsning. Vi söker dig som är självgående, flexibel och har kunskaper i ritningsläsning. Vi ser även att du har en god social kompetens och dessutom förmågan att skapa och vårda goda relationer med dina medarbetare.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma Wiro med Skill. Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi har inte in ansökningar genom mail men vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rasmus Bank, rasmus.bank@skill.se eller Jonathan Ekstrand, jonathan.ekstrand@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-11-25

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6173
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21