TORSDAG 06 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier

Svetsare till Ödeshögs Mekaniska!


Har du några års erfarenhet som svetsare och vill ta nästa steg i din utveckling? Då är det dig vi söker!

Om företaget
Ödeshögs Mekaniska AB är en komplett mekanisk verkstad som med stort kunnande och hög flexibilitet utför legotillverkning och prototyptillverkning inom det verkstadsmekaniska området.
Det senaste åren har Ödeshögs Mekaniska investerat i flertalet nya maskiner och samtidigt som det investeras i nya maskiner och ny teknik så har du behov att bygga sitt team med Svetsare ännu starkare!

I och med att vi har skärande bearbetning, svetsavdelning och plåtbearbetning i egna lokaler kan vi vara kundens totalleverantör i många projekt. För mer info besök www.omek.org

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av korta och medelstora serier, vilket ställer höga krav på goda kunskaper i Mag 135 och 138. Även längre serier förekommer. Detaljerna kontrolleras noggrant under tillverkningen, då vi har mycket högt ställda krav på vår kvalitet. Du kommer att arbeta med material så som stål. Arbetet bedrivs dagtid men skiftgång kan förekomma.

Din profil
Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med svetsning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
Meriterande är Tig svetsning
Du förväntas kunna utföra svetsning enligt Mag 135 och 138
Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt. Svenska språket kan du i tal och skrift.
Truck- och traverskort är meriterande.


Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Ödeshögs Mekaniska med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna Kundansvarig, Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-05-04

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5926
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser