TORSDAG 14 NOVEMBER 2019

Svetsare till Väderstad AB


Väderstad AB värnar om sin kultur och jobbar för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och värdefulla, samtidigt fortsätter företaget att producera lantbruksmaskiner i världsklass och vinna utmärkelser efter utmärkelser. För att fortsätta framgångssagan söker vi nu dig som har arbetat som svetsare i några år och vill anta en ny utmaning som svetsare på Väderstad AB!

Om företaget
Väderstad Group förser det moderna lantbruket med högeffektiva lantbruksmaskiner och metoder. Vår vision är att bli världens ledande partner för enastående uppkomst genom fokus på innovation och global tillväxt. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad Group finns representerat i 40 länder. År 2018 hade Väderstad Group 1 400 medarbetare och omsatte 3 miljarder kronor.

Dina arbetsuppgifter
Väderstad AB har under en längre tid gått på högvarv och söker nu svetsare med flerårigerfarenhet som kan komma in och bidra till att verksamheten når till nästa nivå. De söker både robotsvetsare och manuellsvetsare men oavsett titel kommer du svetsa i MAG 138 i PB-läge, både enkelsträngat och flersträngat.

Som svetsare på Väderstad kommer du bidra till tillverkningen av nya högkvalitativa jordbearbetnings- och såmaskiner samtidigt som du erbjuds:

* Avancerad och innovativ teknik
* Arbetsuppgifter som har stor betydelse för helheten
* En kultur som bidrar till gemenskap och härliga kollegor
* Bra avtalsmässiga villkor

Arbetstiderna är 2-skift alternativt ständig natt.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av antingen robotsvetsning och/eller svetsmetoden MAG 138, metallpulverfylld rörtråd. Du är van att svetsa i PB-läge, både enkelsträngat och flersträngat. Har du tidigare svetsat 4-kantsrör mot 4-kantsrör är det meriterande. Att förstå och arbeta efter ritningar är något som du är van vid.

Vidare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Väderstads kultur är något som de är stolta över och vi vill därför ha in personer som matchar den. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som bidrar till ett öppet klimat. Vidare krävs det att du som person är snabblärd och har en god initiativförmåga. Vi ser även att du är en person som är flexibel och prestigelös då du kan bli utlånad till olika avdelningar i fabriken beroende på behov.

Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil samt traverskort. Truckkort A1-4, B1-6 och D1 är meriterande.

Är du den som Väderstad behöver? Skicka då in din ansökan redan idag.


Ansökningsförfarande
Den här processen sköts av oss på Skill. Det finns möjlighet att bli erbjuden en tillsvidareanställning eller en visstidsanställning direkt på Väderstad men det finns också en chans att bli visstidsanställd av Skill och uthyrd till Väderstad. Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Donderer victoria.donderer@skill.se. eller Malin Åkerblom malin.akerblom@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-11-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4574
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser