SÖNDAG 01 AUGUSTI 2021
Följ oss i sociala medier

System 3R söker ankomstkontrollant för kvällsskift


Trivs du i rollen som kontaktpunkt för olika arbetsområden? Har du tidigare erfarenhet av industriell verksamhet och egenskaper såsom noggrann och handlingskraftig? Föredrar du att jobba kvällspass med frihet under ansvar så kan det här vara något för dig!

Som ankomstkontrollant hos System 3R är din vardag omväxlande och utmanade, präglas av eget ansvar och ett arbete där du aldrig är fullärd.


Om företaget
System 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar
produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, tex för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer – inom dessa områden är de
världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling
och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %.
System 3R International AB omsätter ca 450 Mkr och har ca 180 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Som ankomstkontrollant hanterar du kontroller av detaljer från underleverantörer och produktion in-house. Du arbetar dagligen med ritningsläsning, mätutrustning, problemrapporter/administration och kommunikation med olika avdelningar.
Det dagliga arbetet innefattar en hög variation av olika jobb och produkter att kontrollera vilket bidrar till att det ständigt finns nya uppgifter att ta sig an.

Arbetstid: Ständig kväll (mån-tors). Introduktion sker under dagtid de första 6–12 månaderna.
Arbetsgruppen består av totalt fyra kollegor.
På System 3R tillämpas flextid inom givna ramar.


Din profil
Som medarbetare hos ankomstkontroll behöver du vara en noggrann person som har god vana av ritningsläsning och uppskattar ordning och reda. Som knytpunkt för många olika avdelningar och funktioner och en viktig kugge i hjulet, behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och ha god kommunikationsförmåga med vana att hantera flera pågående uppgifter parallellt.
För att trivas i företagskulturen bör du uppskatta gemenskap, prestigelöshet och en familjär känsla som bjuder in till delaktighet i organisationens utveckling.

För att trivas ser vi även att du:

- Trivs i arbete med frihet under ansvar
- Uppskattar att vara noggrann och vara kontaktpunkt för olika avdelningar
- Kan mäta och bedöma tillverkade produkters kvalitet enligt dokumenterade krav, både okulärt och med mätinstrument
- Har erfarenhet av arbete med både korta- och långa serier
- Motiveras av blandade uppgifter såsom logistik av leveranser till administration

Krav
Ritningsläsning
Svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av ankomstkontroll från tillverkande industri.


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar System 3R International AB med Skill.
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Anna Carlbaum, anna.carlbaum@skill.se alt 08- 120 971 73.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.
A talent hub, helt enkelt.


Upplagd: 2021-07-22

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6007
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22