Teknisk förvaltare

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetens försörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en ladd station för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Vi söker nu en teknisk förvaltare till vår kund i centrala Uppsala. Det är en heltidstjänst med start 1 januari 2024 där arbetstiderna är förlagda dagtid på vardagar men finns även möjlighet till att arbeta på distans.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk förvaltare arbetar du med att bevara och förbättra fastigheterna och driver tillsammans med dina kollegor utvecklingen framåt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förvalta tekniska system och leda projekt inom det tekniska området genom att ta fram beslutsunderlag, göra utredningar, bevaka ny teknik och delta i besiktningar.
Du förväntas ta ett övergripande ansvar för bland annat styr och reglerteknik, larm, lås/passerteknik samt arbeta med myndighetskrav i de fastigheter du ansvarar för. Du kommer ha nära samarbete med dina kollegor. En stor del av arbetsuppgifterna består av att vara delaktig i arbetet mot energioptimering.

Som Teknisk Förvaltare har du kostnadsansvar för drift, underhåll och media. Du har ansvar för drift och underhåll, energianvändning och media optimering i fastigheterna. Du arbetar proaktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor samt digitalisering i dina fastigheter. Du leder det löpande och planerade fastighetstekniska underhållet och driften, där målet är att förbättra dina fastigheters driftnetto.
Som teknisk förvaltare ser du till att fastighetsdriften håller hög affärsmässig och energioptimerad standard.
Du ansvarar för media- och energibudget samt för energiinvesteringar.
Du kommer också att ingå i en teknikgrupp med samlad kompetens inom det fastighetstekniska området.
Du arbetar nära tillgångsförvaltare och bistår i teknikfrågor och i arbetet med att upprätta budget, prognos och affärsplaner avseende teknik.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad utbildning inom teknisk förvaltning eller 3-5 års långtgående erfarenhet av att ha arbetat i en roll som teknisk förvaltare. Du har en utbildning som högskoleingenjör alt. KY-utbildning.

För att lyckas i rollen som Teknisk förvaltare behöver man vara en relationsbyggare, projektledare, förhandlare och coach. För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha stort intresse för fastigheter och idéer om hur fastighetsägare kan sänka sina kostnader genom driftoptimering.

Du behöver ha ett utpräglat sinne för service och ett professionellt bemötande, vara villig att delta i samarbete både internt och externt, ta stort eget ansvar och egna initiativ. Som person är du självgående, engagerad och har ett driv. Du är strukturerad och har lätt för att planera och organisera ditt arbete.
Du talar och skriver obehindrat på svenska då du dagligen kommunicerar på språket samt för kontakten via olika kunder och myndigheter.

Du trivs i en arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo.
Rollen innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta.
Du har också ett affärsmässigt sinne och en hög servicekänsla, kunden står alltid i fokus.
B-körkort är ett krav.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tamara Mudric via mejl: tamara.mudric@clwork.se eller telefon 073 351 27 81. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Upplagd: 2023-11-16

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14692
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702