LÖRDAG 19 JANUARI 2019

Teknisk person


Nu söker vi en teknisk person till ett industriföretag i södra Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära service och underhållsarbete på en tillverkande industri.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en person som är allmänt tekniskt intresserad och kunnig. Meriterande är om du har någon utbildning eller kunskap inom fordonsteknik eller el- och automationsteknik. Skruvar du på bilar eller motorcyklar på fritiden är det meriterande.

Du som söker är engagerad och nyfiken som person och är villig att lära dig och utvecklas. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Som person är du också noggrann, strukturerad och självgående.

Information och kontakt
Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande.
För mer information, kontakta Sebastian på 0417-77 99 83.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-01-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5037
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser