MÅNDAG 25 MARS 2019

Teknisk projektassistent

Om företaget
Movomech är ett av världens ledande företag inom lyftteknik och materialhantering. Vi utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av produkter inom lyftteknik - från ett förstklassigt profil- och skensystem i aluminium till avancerade manipulatorer, samt innovativa antivibratoriska maskinskor och ergonomiska arbetsplatsmattor.

Vårt huvudkontor och våra produktionslokaler finns i Kristianstad och vi installerar lyftutrustning till de främsta produktionsanläggningarna över hela världen, med egen projektledning eller genom ett omfattande nätverk av återförsäljare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en teknisk projektassistent till vår konstruktionsavdelning. Som teknisk projektassistent kommer du att ha som huvuduppgift att förbereda underlag för design samt att färdigställa projekt i form av teknisk dokumentation. Det kan exempelvis handla om att kontrollera modeller och underlag för att se till att alla uppgifter finns att tillgå inför ett projekt. Det kan också innebära att kontakta kunder för att kontrollera detaljer, layout och mått. I slutskedet av ett projekt är din uppgift att sammanställa all teknisk dokumentation. En stor del av rollen innebär att du supporterar dina konstruktörskolleger och projektledare med teknisk information och dokumentation och ser till att deras vardag blir så enkel som möjligt med syfte att projekten drivs framåt i rätt hastighet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasieutbildning, gärna inom ett tekniskt område. Dessutom har du grundläggande teknisk kompetens och förståelse för tekniska processer. Har du erfarenhet av mekanisk konstruktion praktiskt eller teoretiskt så har du ett starkt försprång i rollen. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av rit/konstruktionsprogram i 3D och då helst Inventor eller Autocad. Vidare är du en van datoranvändare och har arbetat i någon typ av affärssystem. Du hanterar Officepaketet och har du arbetat i Indesign så är det meriterande. Du skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi tror att du som söker är självgående, driven, duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och är van att driva dina egna processer. Du trivs med att supportera och hjälpa människor och har lätt för att skapa relationer.

Information och kontakt
Du kommer att ha din arbetsplats på vårt kontor i Kristianstad. Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Movomech som inleds med 6 månaders provanställning. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 april.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-03-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5296
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser