TORSDAG 18 JULI 2019

Teknisk projektledare till innovativa Epishine


Vill du arbeta med banbrytande teknik och vara del av ett team med världsledande kompetens? Epishine är Greentech-bolaget som utvecklat en innovativ teknik som gör det möjligt att producera organiska solpaneler exceptionellt energi- och kostnadseffektivt. Förtroendet och intresset från marknaden växer och nu söker de en teknisk projektledare i gränslandet mellan teknik och marknad som vill vara med och göra planeten mer hållbar!

Om företaget
Epishine är en svensk greenup som 2016 bildades som en spinoff från Linköpings Universitet. Grundarteamet består av framgångsrika entreprenörer och erkända forskare. Epishines uppdrag är att göra vår planet mer hållbar. Baserat på mer än 25 års akademisk forskning tar Epishine fram organiska solceller till massmarknaden. Epishines solceller är tunna, flexibla, lätta och väl anpassade för materialintegration.

I dag är Epishine 15 anställda och sitter i smidigt belägna Ebbepark i Linköping.


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare hos Epishine kommer du vara den viktiga bryggan mellan R&D & Sälj/Marknad. Du kommer vara involverad och stötta säljarna i technical presale samt ansvara för att sätta upp och driva kundprojekten framåt. Detta innebär nära samarbete med både kund, säljare, produktutvecklare och R&D. Här får du möjlighet att arbeta i gränslandet mellan tekniken och marknaden. Din uppgift är att sätta dig in i kundens behov och undersöka möjliga lösningar som skapar förutsättningar för ett bra samarbete framåt. Epishines produkt är solcellerna som är anpassade för att integreras i produkter som annars behöver fast elinstallation eller batterier.

Din profil
För att passa i rollen är du en nyfiken person som trivs i en nytänkande miljö där det inte alltid finns satta spelregler. Vi tror därför att du är självgående, ser lösningar och har viljan att lära och kontinuerligt utveckla. Då du kommer projektleda och ha nära samarbete med både interna och externa parter så är du bra på att samarbeta och har förmåga att uttrycka dig pedagogiskt. Du har även förståelse för affärer. Mer konkret ser vi att du:

• Brinner för teknik
• Har relevant ingenjörsutbildning ex. industriell ekonomi eller liknande
• Har flerårig erfarenhet av kundnära teknikprojekt
• Har dokumenterad erfarenhet av projektledning
• Besitter kunskaper inom elektronik

I tjänsten ingår en del resor, framförallt i Sverige.

Vad vi erbjuder?
Hos oss på Epishine får du möjligheten att vara med och bygga upp ett bolag med banbrytande teknik och produkt som gör verklig skillnad. Du blir del av ett glatt, forskningstungt team som verkligen brinner för produkten och som arbetar för och med varandra. Här finns även stora möjligheter för dig att utvecklas och bli en nyckelperson både hos oss och våra kunder. Du går till och från jobbet med känslan att du jobbar för en hållbar planet!


Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Epishine med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-495 89 32 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundquist, 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se


Upplagd: 2019-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4481
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556060-5478
Grundat: 1997
Anställda: 1000
Välkommen till Skill!

Företaget började verksamheten 1997 med syfte att samordna, planera för och effektivisera den kort- och långsiktiga kompetensförsörjningen till regionens industriella arbetsgivare.

Efter att från starten främst ha levererat bemanningstjänster inom verkstadsområdet, är vi numera en komplett partner i kompetensförsörjningsfrågor.

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering & Bemanning samt Utbildning.

Välkommen att kontakta oss!


Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser