Teknisk Skribent till Toyota Europe


Har du ett stort intresse för innovativ teknik och vill göra det komplicerade lättförståeligt för användaren? Nu söker Toyota tekniska skribenter/illustratörer till deras Parts Markets Support i Mjölby. Här får du möjligheten att befinna dig i gränslandet mellan tekniken och användaren, arbeta internationellt och möjliggöra service i världsklass.

Låter det intressant? Läs vidare och ansök - OBS! Vi behöver din ansökan på engelska.


Om företaget
Toyota Material Handling (TMH), en del av Toyota Industries Corporation (TICO), är världens ledande leverantör av materialhanteringslösningar. Vi har lång branscherfarenhet och kan erbjuda ett omfattande program av motviktstruckar, lagertruckar och lagerutrustning i varumärkena Toyota och BT samt service och reservdelar. I Europa är vi ca 10 000 anställda och verksamma i fler än 30 länder.

Parts Market Support ansvarar för att driva definitionen av reservdelar, både med avseende på marknadens krav och företagets strategi. Målet är att förse marknaden med definierade reservdelar för att möjliggöra den bästa servicen till kunderna. För att nå detta mål är Part Market Support indelat i två områden, Parts Documentation och Parts Service Support. I rollen som teknisk skribent tillhör du Parts Documentation med placering i Mjölby.

Läs mer om oss här: https://toyota-forklifts.eu/why-toyota/about-us/who-we-are/


Dina arbetsuppgifter
Som Teknisk Skribent kommer du supportera hela Parts Market Support med teknisk dokumentation/illustration som rör samtliga reservdelar. Ditt huvudsakliga uppdrag är att följa utvecklingen av de befintliga produkterna och skapa förståelse för tekniken. Tillsammans med ett internationellt team arbetar ni med att dokumentera förändringar för existerande truckar, modifieringar av truckar samt ingår i utvecklingsprojekt. Mer konkret ingår arbetsuppgifter som:

• Etablera och hålla kontakt med utvecklingsavdelningarna och underleverantörer för att säkerställa kvalitativ dokumentation av reservdelar.
• Skapa och uppdatera informationsmaterial/illustrationer

Teamet arbetar med att producera kundspecifik dokumentation för både interna och externa kunder. Idag använder vi oss programvaror så som Enovia, CATIA V5, CorelDRAW.


Din profil
För att passa i rollen så ser vi gärna att du:

• Har ett stort intresse för teknik samt god teknisk förståelse.
• Har erfarenhet av illustrationsverktyg och Content Management System (CMS)
• Innehar en relevant kandidatexamen och/eller erfarenhet av liknande arbete som beskrivs ovan. Exempelvis har du läst Design och produktutveckling med inriktning teknisk design eller kognitionsvetenskap.
• Har god förmåga att uttrycka sig i svenska såväl som engelska, både i tal och skrift.

För att trivas och leverera i rollen är du bekväm med att ha många kontaktytor och tycker om att ständigt eftersöka samt analysera information. Du är van att arbeta resultatorienterat och gentemot deadlines, både i team likväl som självständigt. Som person är du nyfiken och initiativtagande. Viktigt för oss är att du är lösningsorienterad, kreativ och tycker om att tänka nytt och hitta innovativa lösningar.

Vårt erbjudande?
Vi erbjuder en dynamisk internationell arbetsmiljö med ett stort fokus på service. Hos oss blir du del av ett stabilt och framåtsträvande bolag där medarbetarna värderas högt. Vår kultur präglas av samarbete, respekt och möjligheter. Här får du möjlighet att arbeta internationellt, möta många olika människor och arbeta med teknik i framkant. Hos oss kommer du in och blir en viktig del av organisationen och Parts Market Support genom att bidra med kvalitativ dokumentation till våra kunder.


Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att med att skicka in din ansökan redan idag. OBS! Vi behöver din ansökan på engelska.

I denna rekrytering samarbetar Toyota med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-495 89 32 alt. therese.matsson@skill.se


Upplagd: 2021-11-25

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6091
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21