Test- och verifieringsingenjör till Vricon - industritorget.se
TISDAG 07 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

Test- och verifieringsingenjör till Vricon


Vricon fortsätter resan med att bygga hela världen i 3D och söker nu förstärkning av ytterligare en test- och verifieringsingenjör. Läs mer om möjligheten att arbeta på ett ledande bolag med världsledande teknik. Med komplexa produkter, kompetenta kollegor och en härlig miljö kan du här nå nya nivåer.

Om företaget
Vricon Systems AB är del av Vricon Group som ägs av SAAB och MAXAR Technologies. Vårt uppdrag är att bygga världen i 3D och erbjuda en produkt med hög precision och fotorealism. Vi har en världsledande teknologi för produktion av avancerad geospatial 3D-data baserad på satellitbilder. All forskning och utveckling sker i våra lokaler i Linköping. För närvarande har vi ca 40 anställda ingenjörer. Det finns en stor efterfrågan på vår data och våra kunder använder den för planering, analys, situationell medvetenhet, utbildning och simulering samt mycket mer.

På Vricon strävar vi efter att ha en inspirerande och inkluderande miljö och där alla medarbetare känner att de gör skillnad. Vi siktar också efter att ha en uppmuntrande och positiv atmosfär. För oss är det viktigt att det finns balans mellan arbetet och livet.

Vricon befinner sig i en stark expansiv fas och har nyligen tagit hem en order från den amerikanska armén värd 888 miljoner kronor. Därav behöver vi anställa ett antal nya drivna medarbetare.

Så här beskriver Christoph Heilmair, Mjukvaruutvecklare, hur det är att arbeta på Vricon:
”Att arbeta på Vricon är utmanande men samtidigt oerhört givande eftersom man är omgiven av duktiga kollegor! Då vi fortfarande är ett relativt litet team får man göra och lära sig en del av varje, vilket jag tycker är kul. Det finns möjlighet att tycka till om saker och ting oavsett roll i företaget. Dessutom tycker jag att vi har bra anställningsvillkor”

Dina arbetsuppgifter
Du blir en del av ett testteam på tre personer som tillsammans bollar idéer och diskuterar för att komma fram till de bästa lösningarna. Genom samarbete likväl som självständigt arbetar du för att öka test- och verifieringskapaciteten på R&D-kontoret. Du får en varierad vardag där du bl.a. kommer arbeta med:

• Test och verifiering av våra produkter
• Test och kvalitetssäkring av geospatial 3D-data
• Support på levererade produkter till vårt produktionsteam i USA och till kunder
• Analys och felsökning
• Förbättra processer, strategier och automatisering
Du kommer till exempel att arbeta med Jira, definiera och dokumentera testfall i Zephyr och genomföra GUI-test i Squish.

Vårt erbjudande:
Du erbjuds en familjär arbetsmiljö med trevliga kollegor, närhet till skratt och gott kaffe. Medarbetarna på Vricon kännetecknas av sin kompetens och tillsammans utvecklar de världsunika produkter. Att medarbetarna är företagets viktigaste resurs är något som uppmärksammas av ledningen och utifrån det skapas ett klimat som består av öppenhet, korta kommunikationsled och snabba men välgrundade beslut.Din profil
För att trivas i rollen bör du trivas i ett företag som speglas av flexibilitet och högt tempo. Du drivs av att ständigt utveckla och förbättra det befintliga, men är samtidigt nyfiken på att testa nytt. Vi tror att du sporras lika mycket av att lösa problem tillsammans med kollegorna som på egen hand. För dig är det en självklarhet att du alltid ser till verksamhetens bästa. Utöver detta är det viktigt att du arbetar strukturerat och noggrant, men framförallt att du är med och bidrar till den härliga stämningen som redan finns på kontoret.

Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund samt arbetat med test tidigare. Som meriterande ses även programmeringserfarenhet, särskilt meriterande är om du tidigare skrivit automattester.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Vricon med Skill. Har du frågor eller är nyfiken på att veta mer hör av dig till ansvariga rekryteringskonsulter Therese Matsson på 013-495 89 32 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundquist på 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se. Vi tillämpar löpande urval så passa på att söka redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplagd: 2020-03-25

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4774
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser