SÖNDAG 15 DECEMBER 2019

Testingenjör till produktionen på Saab!


Vi söker nu en testingenjör till produktionen på Saab i Järfälla. Har du ett gediget intresse för teknik, erfarenhet av test och felsökning och vill arbeta på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter? Tveka inte då på att skicka in din ansökan till oss idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Inom enheten Manufacturing finns gruppen Test. Gruppens uppgift är att utföra produktionstester av de produkter som tas fram inom serieproduktion. Gruppen har även ett stort åtagande kring eftermarknad. Det innebär felsökning, uppgradering samt test av enheter som används i skarp drift.

Din roll kommer innebära följande;
• Funktionstest av elektronik till största delar avsedd för militära applikationer, i huvudsak egentillverkade produkter och testutrustningar. I arbetet ingår bla test av underenheter (ex kretskort), leverans- och enhets- test i olika nivåer, optiska mätningar, mätning och kontroll av mikrovågsmoduler.
• Felsökning ned till komponentnivå med hjälp av avancerade instrument och utrustningar.
• Administration av testresultat och felrapportering i där för avsedda system.
• Visst underhåll av testutrustningar/teststationsansvar.
• Arbetet kan innehålla inslag av egna analyser, bedömningar och åtgärder.

Din profil
Till rollen söker vi söker dig med ett gediget intresse för teknik. Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver att du är noggrann som person och har en kvalitetsmedvetenhet.

Övriga kvalifikationer är följande;
• Ingenjör med inriktning på elektronik alt. gymnasieprogram med inriktning på elektronik.
• Erfarenhet av test och felsökning.
• Erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem (MPS).
• Kunna läsa och förstå ritningsunderlag samt elscheman.
• God förmåga i att läsa och skriva svenska och engelska.
• God samarbetsförmåga.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning.

Urvalet sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan i form av både CV och personligt brev på www.skill.se redan idag.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Jonsson, kajsa.jonsson@skill.se.

Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-12-02

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4442
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser