MÅNDAG 18 FEBRUARI 2019

TIG-svetsare till Siemens!


Vi söker nu en svetsare med TIG-kunskaper för uppdrag på Siemens i Trollhättan. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 140 i Trollhättan.

I Siemens verkstad i Trollhättan tillverkas brännkammare för gasturbiner och vi är specialiserade på tillverkning av delar i rostfritt stål, legeringar och värmetåliga material.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer du främst att arbeta med manuell svetsning såsom TIG och i material med höglegeringar av nickel. Du arbetar i rostfritt stål från plan plåt till färdig produkt, dvs. med detaljtillverkning och i tjocklekar upp till 8 mm. I arbetsuppgifterna ingår även riktning, passning, montage, plåtslageri och fixturhantering. Vidare dokumenterar du ditt arbete enligt gällande kvalitetskrav.

Din profil
Det är meriterande om du som söker har en industriteknisk eller verkstadsteknisk utbildningsbakgrund, alternativt att du tillgodosett dig med för tjänsten relevanta kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Svetskompetens och specifikt erfarenhet av TIG-svetsning är ett krav.

Vi ser att du som söker har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vidare är du bra på att planera ditt arbete så att du håller överenskomna deadlines. Som person är du noggrann och löser de problem som dyker upp, antingen själv eller med hjälp av andra.

För att utvecklas i rollen är det viktigt att du vill lära dig nya saker och tar till dig ny kunskap.Ansökningsförfarande
Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till fortsatt anställning hos kunden.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se.


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-02-06

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4079
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser