TIG-svetsare till Siemens i Trollhättan - industritorget.se
TISDAG 07 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

TIG-svetsare till Siemens i Trollhättan


Siemens söker nu flera svetsare till sin produktion i Trollhättan. Om du har några års svetserfarenhet, gärna inom TIG, och är intresserad av nya utmaningar så vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 140 i Trollhättan.

I Siemens verkstad i Trollhättan tillverkas brännkammare för gasturbiner och vi är specialiserade på tillverkning av delar i rostfritt stål, legeringar och värmetåliga material.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare kommer du främst att arbeta med manuell TIG-svetsning i material med höglegeringar av nickel. Du arbetar i rostfritt stål från plan plåt till färdig produkt, dvs. med detaljtillverkning och i tjocklekar upp till 8 mm. Beroende på vilken avdelning du börjar på så kan du även få jobba med mätning, montage, plåtslageri, fixturhantering etc. Vidare dokumenterar du ditt arbete enligt gällande kvalitetskrav. I arbetet förekommer även truck- och traverskörning.

Arbetstiden är antingen dagtid eller två-skift.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har några års arbetserfarenhet inom svetsning, med fördel inom TIG, och är van att arbeta med höga kvalitetskrav. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att svetsa nickelbaslegeringar men inget krav. Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vidare är du bra på att planera ditt arbete så att du håller överenskomna deadlines. Som person är du noggrann och löser de problem som dyker upp, antingen själv eller med hjälp av andra.

Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför gärna emot din ansökan redan idag!

Tjänsten är en hyrrekrytering som inleds med konsultuppdrag hos SKILL med möjlighet till fortsatt anställning hos Siemens.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se.


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub.

Upplagd: 2020-03-25

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5046
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser