Trafikledare med fokus Personal, kvalité och miljö

Om oss
Sälen Buss är ett familjeföretag beläget i Sälen, med kontor och garage i Malung samt bussdepåer i Sälen, Fiskarheden och Mora. Vi är ca 100 medarbetare på företaget och förfogar över ett 50 tal fordon som varje dag kör både linje, taxi och beställningstrafik. Som drift- och trafikledare på Sälen Buss är du en serviceinriktad person som verkar för att kunden är i fokus i alla relationer och åtaganden. Vi söker en flexibel person med goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga.

Nu utökar vi teamet ytterligare i Malung! Vill du bidra till en samhällsviktig funktion, där du genom god service och ett strukturerat arbetssätt är beställarens, resenärernas och medarbetarnas spindel i nätet? Ta chansen och sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Som drift- och trafikledare hos oss är ditt uppdrag att säkerställa en effektiv och kvalitativ drift av buss- och servicetrafiken samt vara en nyckelperson när det gäller personalhantering. Du är inte bara en ledare för operationell framgång utan även en ansvarig för att skapa en positiv arbetsmiljö med fokus på kvalité. En central del av din roll är att hantera personalrelaterade frågor, såsom sjukskrivningar, kompetensförsörjning och olika tillbud. Du arbetar med att koordinera och tillhandahålla resurser för att täcka vakanta tjänster.

Dessutom administrerar du bussutsättningar och tar hand om både planerade och oplanerade bussförflyttningar. Ditt ansvar sträcker sig även till att rapportera avvikelser i det interna datasystemet. Du kommer arbeta strategiskt med kvalité och miljöfrågor så din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med kollegor spelar en avgörande roll för att skapa en atmosfär av samarbete både internt och externt.

Din profil
Vi söker dig med gymnasieutbildning som har B-körkort och uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. I rollen förekommer en del administrativa uppgifter vilket kräver att du har mycket goda datorkunskaper.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom planering/logistik där det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av trafikverksamhet och D-körkort.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper och söker dig som trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt. Kommunikation och relationsbyggande är centralt då du kommer ha många kontakter både internt och externt. Vi uppmuntrar proaktivitet och förväntar oss att du hanterar utmaningar med fokus på lösningar, även under tidspress. Vidare arbetar du på ett förtroendeingivande sätt i personalfrågor och har förmågan att möta olika människor i olika situationer.

Du kommer få en gedigen introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Vår arbetskultur är präglad av strävan mot nöjda kunder, och du kommer spela en nyckelroll för att göra detta möjligt. Vi ser fram emot att ha dig med i teamet!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering, för mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Göransson, johan.goransson@clwork.se 0708-21 53 58. Din ansökan gör du via www.clockworkpeople.se. Sista ansökningsdag är 7/1.

Upplagd: 2023-11-16

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Sverige

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14842
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702