MÅNDAG 17 FEBRUARI 2020

Verktygstekniker till TitanX


TitanX söker dig som vill utvecklas som verktygstekniker i ett globalt företag!

Om företaget
TitanX Oil Cooling är en global leverantör av motor- och transmissionskylningslösningar till kommersiella fordon för OEM och den oberoende eftermarknaden. TitanX har en omsättning på över 1,6 miljarder kronor och 800 anställda världen över. Företaget har sitt huvudkontor i Sölvesborg och har tillverkningsanläggningar i Mjällby och Linköping, Jamestown (New York), Jaguariúna (Brasilien), Kunshan (Kina) och Saltillo (Mexiko). TitanX ägs av Tata AutoComp. www.titanx.com

Dina arbetsuppgifter
Som verktygstekniker på TitanX ingår du i ett kompetent team på fem personer (sex med dig) som tillsammans ser till att verksamheten fortsätter leverera i världsklass. Tjänsten handlar i första hand om att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på verktyg för plåtformning. Utöver dessa typiska verktygstekniska uppgifter kommer du i tjänsten bland annat få möjlighet att delta i utvecklingsprojekt och på så vis påverka konstruktionen av nya verktyg.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
• Felsökning, mätning, intrimning, justering och utbyte av verktyg
• Metallbearbetning i form av svarvning, fräsning och planslipning
• Föreslå förbättringar som ökar driftsäkerheten på produktionsverktyg
• Utvecklas som verktygstekniker i ett globalt företag

All beredning, planering och rapportering sker i vårt underhållssystem, Aretics T7. Engelska är vårt koncernspråk men det dagliga arbetet utförs på svenska. I arbetet jobbar du två-skift.Din profil
Som verktygstekniker på TitanX får du en varierad vardag som du till stor del styr över själv. För att lyckas i rollen tror vi därför att du har en verktygsmakar- eller industriteknisk utbildning i grunden, alternativt om du förvärvat liknande kunskap under ditt yrkesverksamma liv.

Utöver ovanstående ser vi att du:
• Har erfarenhet av skärande bearbetning
• Har handlag för mätning och justering av verktyg
• Kan tolka och förstå ritningar

Som person är du självgående och tar egna initiativ genom att ta dig ann de jobb som ligger upplagda i vårt underhållssystem. Du är flexibel och kan på så vis skifta mellan uppgifter för att säkerställa att det arbete som krävs för att hålla vår produktion igång utförs med rätt kvalitet på ett genomtänkt och effektivt sätt.

Vad erbjuder vi? Här kommer du in i ett företag där du får lära dig mycket i en grupp med stor erfarenhet som står redo att dela med sig till dig och ta del av din kunskap. Utöver det erbjuds du en roll på ett företag som tillverkar premiumprodukter till ledande tungfordonstillverkare där din insats gör skillnad. Tänk att få gå hem för dagen, klappa sig själv på axeln och känna ”tack vare mitt arbete kommer vi kunna leverera i god tid”.

Sökord: CNC, svarv, fräs, verktygsmakare, tekniker, bearbetning, produktionsteknik


Ansökningsförfarande
Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Logga in eller registrerar ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Rasmus Rosander på Skill, Rasmus.rosander@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-02-07

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4809
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser