Vi söker industri- och svetslärare till vår utbildning i Göteborg! - industritorget.se
TISDAG 07 JULI 2020
Följ oss i sociala medier

Vi söker industri- och svetslärare till vår utbildning i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Har du utbildat inom industri och svets tidigare eller har bred erfarenhet inom branschen? Nu söker vi fler utbildare inom industrin till Veldi Kompetens. Ta chansen att följa med på en spännande tillväxtresa – vi väntar på DIN ansökan!

Veldi Kompetens erbjuder både vuxenutbildningar, arbetsmarknadsutbildningar och öppna utbildningar riktat mot företag. Som utbildare på Veldi kan du därför få ett varierat arbete då du utbildar både elever på skolan och medarbetare ute på företag. Som lärare ansvarar du för hela undervisningen och planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns för arbetsmarknadsutbildningar, samt våra interna riktlinjer och policys. Eleverna börjar läsa Industriteknik Bas som innefattar kurser som mätteknik, ritningsläsning, arbetsmiljö och säkerhet för att sedan välja påbyggnad mot exempelvis svets eller CNC. Vi söker nu dig som kan utbilda inom Industriteknik Bas och påbyggnad mot svets. Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. I tjänsten ingår även anskaffning, planering och uppföljning av APL-platser där vi gärna ser att du bidrar med ditt kontaktnät inom branschen. Ett digitalt arbetssätt ser vi som självklart, speciellt i dessa tider och det är ett utmärkt sätt att utbilda såväl elever som personal på företag. Du bör vara van vid att ta stort eget ansvar och initiativtagande för att strukturera arbetet på bästa sätt. Kombinerat med ett självgående arbete ser vi gärna att du arbetar i lag med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så vi värdesätter förmågan att samarbeta. Start sker efter överenskommelse, ansökningar och urval görs löpande. Detta är en semestertjänst med 40-timmars arbetsvecka och vi tillämpar provanställning i sex månader.

Din profil

Vi vill att du har bred erfarenhet inom industrin och känner dig trygg i att undervisa i de kurser som ingår i Industriteknik Bas. Vi söker dig som är kunnig inom svets för att behärska undervisningen i de kurser som ingår i denna påbyggnad. Vi vill att du har arbetat med att utbilda i svets tidigare, alternativt har lämplig motsvarande erfarenhet. Har du arbetat som svetsare men inte undervisat tidigare tror vi att du har en stor pedagogisk fallenhet och känner dig bekväm i lära ut och prata inför grupp. Vi värdesätter din förmåga att inspirera och motivera våra elever och ser att du engagerar dig för deras personliga utveckling i en viktig fas i livet. Vi söker dig som är utåtriktad och värderar allas olikheter. Vid sidan av din pedagogiska sida ser vi att du tycker om att vara strukturerad och noggrann i ditt planerande av undervisningen. Vi strävar efter att ligga i framkant vad gäller digitaliserat arbete och vill därför att du tycker om och har erfarenhet av att arbeta digitalt. Då du kommer ingå i ett litet arbetslag vill vi att du tycker om det sociala på en arbetsplats och bidra till en god stämning. Veldi Kompetens befinner sig i en spännande tillväxtfas så vi ser gärna att du vill vara delaktig i en målinriktad miljö med strävan efter att hela tiden utveckla verksamheten.

Krav på kompetenser
- Yrkeslärarexamen/lärarbehörighet
- Kompetens inom metoderna MMA, MIG/MAG och TIG (svetslärare)

Meriterande kompetenser
- IWS-utbildning (svetslärare)

Om oss

Vad kan vi erbjuda dig? Förutom att få chansen att arbeta i ett företag som siktar högt och har goda förutsättningar för detta, kommer du ingå i ett arbetslag som värdesätter ett kreativt arbetssätt där eget initiativtagande värderas högt. Du kommer arbeta i våra lokaler i Göteborg med moderna produktionsmaskiner. Vi vågar säga att vi har den bästa maskinparken på utbildningsmarknaden. Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum, och finns på flera orter i landet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!
Upplagd: 2020-06-23

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort Göteborg
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform Fast lön

Ansökan

Ange referens 45
Ansök senast 2020-08-02
Sök via vår hemsida.
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Krav

Körkort B

Kontaktinformation
Postadress
Ekhagsringen 11
55456 Jönköping
Besöksadress
Ekhagsringen 11
55456 Jönköping
Region
Jönköping
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556620-4029
Grundat: 2014
Anställda: 35
Välkommen till Veldi Kompetens!

Veldi - ett kompetensföretag

Vi lyfter svensk industri!

Vi är här för dig som söker
- Jobb
- Medarbetare
- Utbildning

Vi har de bästa utbildningarna inom industrin

För oss är det en självklarhet att det ska vara enkelt och flexibelt att utbilda sig – även som vuxen. Vi erbjuder yrkesutbildning inom industriteknik till exempelvis CNC-operatör eller svetsare och ligger i framkant när det gäller digitalisering. Vi har fullt utrustade verkstäder på våra skolor och handplockade lärare från branschen som har gedigen erfarenhet.

Våra vuxenutbildningar är mellan 1 och 1,5 år långa och du läser på deltid eller distans beroende på vilken ort du söker till. När du utbildar dig hos oss får du vara på en arbetsplats och genomföra delar av din utbildning på plats hos ett företag med stöd av en handledare. Vi erbjuder även påbyggnadskurser där du kan göra svetsarprövningar för internationell svetsare eller få certifikat för grönt eller blått kort inom CNC.

Öppna utbildningar
Vi på Veldi hjälper er som driver industriföretag att förbättra produktionskvalitet eller höja den interna kunskapen. Kanske står ni inför en situation där kunderna kräver att ni möter specifika krav eller har någon särskild certifiering? Vi genomför dessa utbildningar eller certifieringstillfällen antingen på någon av våra utbildningsenheter eller på plats hos er. Även privatpersoner är välkomna!

Bemanning och rekrytering - Vi hjälper dig att hitta guldkornen!
Produktionstoppar, ökad efterfrågan, sjukskrivningar eller säsongsvariationer är exempel på omständigheter som påverkar ert personalbehov. Vi hjälper er att rekrytera eller hyra in de bäst lämpade medarbetarna för just ert företag och era förutsättningar.
Samarbeta med oss redan från start genom att ta emot någon av våra elever på praktik – kanske är det din framtida kollega du får lära känna tidigt i upplärningsprocessen enligt ett upplägg med oslagbar totalekonomi. Anställ eller hyr därefter in medarbetaren efter avslutad utbildning. Hyrrekrytering är ett populärt sätt. Det betyder att du kan hyra in en person i några månader för att vara säker på att du hittat rätt! Att vi är en helhetsleverantör av kompetensutveckling ger oss bästa möjliga överblick av lösningar.

Bemanning och rekrytering – vi hjälper dig till framtidsjobbet!
Vi matchar din profil med en arbetsplats som passar just dig. Arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till en av våra kunder spelar ingen roll – vårt mål är att hitta det du letar efter. Vår bemanning- och rekryteringsverksamhet har ett nära samarbete med våra utbildningar. Genom den praktik vi erbjuder får du möjlighet att skapa kontakter i branschen. Det blir ett naturligt första steg som sedan kan leda till en uthyrning eller anställning.

Är du redo för nästa steg i livet?

Tveka inte, ta kontakt med oss redan nu.

Welcome to Veldi Kompetens!

We are here for everyone who is interested in the Industry; for those looking for a new job, for a new co-worker, or to study and competence development.
We are proud to say; we have the best education in the industry! For us, it is self-evident that it should be easy and flexible to educate yourself- even as an adult. We offer vocational training in industrial technology to CNC operators or welders.

We are at the forefront when it comes to digitization. We have fully equipped workshops in our schools and hand-picked teachers from the industry who have solid experience. Our adult education programs are between 1 and 1.5 years long and you study part-time or distance depending. When you study through our schools you get to be in a workplace and carry out parts of your training on-site with a company supported by a supervisor. We also offer additional courses where you can do welding tests for international welders or get certificates for green or blue card within CNC.

Open courses: At Veldi we also help companies to improve production, quality or increase internal knowledge. Maybe you are facing a situation where customers demand that you meet specific requirements or have some special certification? We conduct these trainings or certification sessions either at one of our schools or at your location. Private individuals are also welcome!

Are you ready for the next step in life?
Don't hesitate; contact us now!

Kontakter

Roger Psajd
VD och verksamhetschef, Jönköping
070-797 35 83
Lalith Eklöf
Delägare och verksamhetschef, Eksjö
070-745 16 58
Linda Algeskog
Kunsultchef Jönköping
0766414527
Lina Murro
Konsultchef, Göteborg
070-968 71 95
Ida Blombäck
Konsultchef, Eksjö
0768-737992

Filmer

Är du som tjej nyfiken på industriutbildning?

Är du som tjej nyfiken på industriutbildning?
Sök till yrkesvux. hos Veldi i Växjö
Vad är kvalité?
Sommarbemanning
Kompetenssäkrad Industri
FD elever på VELDI
شهادة اللحام الدولية
ISO-programmering i CNC-Fräs - Introduktion
Kvalitetssäkring 3834
Genomgång av en MIG/MAG ESAB warrior maskin
Genomgång av en ESAB TIG-svets
Genomgång av gradsax

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser