Vi söker konsulter för kommande uppdrag inom orderplock i Linköping - industritorget.se
FREDAG 27 NOVEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

Vi söker konsulter för kommande uppdrag inom orderplock i Linköping


Nu finns chansen att få in en fot på ett snabbväxande företag i Linköping. De söker duktiga konsulter som kan jobba som orderplockare. Trivs du med att jobba med tydliga riktlinjer och härliga kollegor? I så fall, skicka in din ansökan redan nu!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult på ett företag i centrala Linköping med packning av orders. Under dina arbetsdagar kommer du att packa order manuellt, som sedan kommer skickas ut till berörda kunder. Arbetsuppgifterna kan bitvis uppfattas som monotona och det viktigaste är att du är noggrann - Då arbetet kräver en hög grad av kvalité!

Din profil
Vi söker dig som trivs med att arbeta med dina händer. Vi tror att du som person värdesätter teamwork och att du tycker om att arbeta strukturerat. Vid arbetet som konsult hos Skill, så är du vårt ansikte utåt, vilket gör att vi ser att du är flexibel, ansvarstagande och positiv.
Kunden ligger i centrala Linköping och det finns begränsat med parkeringsplatser, vilket gör att det är en fördel om du bor i Linköping eller kan åka kollektivtrafik.
Arbetstiderna är dagtid.


Ansökningsförfarande
Tjänsten är en konsultlösning där du blir anställd på Skill men uthyrd som konsult. Efter 6 månaders anställning hos Skill finns goda chanser till en tillsvidareanställning. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du några frågor så kan du vända dig till ansvarig rekryterare, Jonathan Ekstrand på 013-329410. Vi tar endast emot ansöknigar via www.skill.se.

Upplagd: 2020-11-20

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5400
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser