Vi söker Underhållsingenjör till Gävle/Dalaregionen

Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som underhållsingenjör. Du kommer att vara en del av en koncern som är under stark tillväxt och som präglas av värderingar, entreprenörskap och en stark drivkraft att bidra till ett bättre samhälle.

”Tillsammans utvecklar vi framtidens industri – Vi gör skillnad”

Inom verksamhetsområdet Produktion & Underhåll behöver vi nu stärka våra verksamheter i Gävle/Dalaregionen och söker därför nya medarbetare.

Om tjänsten
Som underhållsingenjör hos oss får du ett självständigt och utvecklande arbete med stor variation på arbetsuppgifter. Arbetet innebär att utveckla och förbättra våra kunders underhållsverksamheter med tillhörande utrustningar och anläggningar.

Inriktningen ligger i första hand på att förbättra arbetssätt, planer, dokumentation, instruktioner och rutiner. Detta för att uppnå långsiktiga bestående förbättringar med ökad tillgänglighet i anläggningarna för en mer lönsam och hållbar produktion.

Vi fokuserar i väldigt hög grad att vara och verka i verkligheten ute hos kund och se till att skapa resultat.

Du kommer att tillsammans med dina kollegor effektivisera och utveckla underhållet för att uppnå en mer lönsam produktion hos kunden.

Tjänsten innebär bl.a. att coacha, träna medarbetare samt att stödja organisationer med uppdateringar och genomförande.

Resor förekommer.

Om oss
DynaMate utför service- och underhållstjänster och är ett industriserviceföretag i Sverige med ca 140 anställda. DynaMate är en del av Enerco Group och utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri.

Vi bedriver verksamhet över hela Sverige.

Vi söker dig som
Har goda kunskaper inom produktion och underhåll samt tekniskt kunnande.
Har arbetat som underhållsingenjör/chef eller som intern/extern konsult inom underhåll och förbättringsarbete.
Har förmåga att lära/coacha för att skapa förståelse och engagemang hos våra kunder.
Förutom kompetens inom produktion och underhåll, så är det också meriterande med en formell utbildning på högskolenivå och/eller någon form av certifiering samt kunskap inom maskinsäkerhet.

Du behöver vara självgående, ansvarstagande, ha god samarbetsförmåga och besitta administrativ förmåga. För att kunna lyckas i rollen är det också viktigt att du är både teoretisk och praktiskt lagd.

Då tjänsten oftast utförs på konsultbasis hos externa kunder, så förekommer både resor och flexibel arbetstid. Du har B-körkort.

Som person tror vi att du
Är villig att utvecklas och lära dig nya saker.
Är noggrann och ansvarstagande.
Är serviceinriktad och har ett stort tekniskt intresse.
Är affärsmässig med kunden i fokus.
Har lätt för att knyta personliga kontakter.
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Gävle/Dalaregionen
Kollektivavtal: Teknikavtalet.

Information och ansökan
För mer information kontakta: Jan Andersson, Verksamhetschef Produktion & Underhåll:
Tel: 073-6226315 Mail: jan.andersson@dynamate.se
Alternativt
Tomas Paulsson, Area Manager Maintenance Tel: 070-2872475
Mail: tomas.paulsson@dynamate.se

Urval sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev direkt till: jobba@dynamate.se. Annonsförsäljare undanbedes då vi redan valt annonsvägar.
Upplagd: 2024-04-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort Gävle/Dalaregionen
Region Gävleborgs län

Lön

Löneform Fast lön

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via e-post.

Krav

Körkort B

Kontaktinformation
Postadress
Industri­vägen 21, Box 3
15121 Södertälje
Besöksadress
Tall­vägen 2
15138 Södertälje
Region
Södertälje
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556528-9286
Grundat: 1996
Anställda: 300
Tillsammans utvecklar vi framtidens industri.
Systematik – Effektivisering – Modernisering

Med skräddarsydda helhetslösningar eller punktinsatser levererar vi hållbara tjänster inom underhåll, service och utveckling för industriföretag. Alltid med långsiktighet, helhetsperspektiv och din verksamhets bästa i fokus.

Vi har lång erfarenhet av att tillsammans med våra kunder utveckla och förbättra produktivitet, lönsamhet, säkerhet och arbetsmiljö.

Vi stöttar företag inom en rad olika branscher:

Verkstadsindustri
Papper/massa/sågverk
Livsmedelsindustri
Stålindustri
Energisektorn
Byggsektorn
Fastighetssektorn
Offentlig sektor
Vår historia
Verksamheten startade 2010 genom en sammanslagning av två dotterbolag och delar ur ett tredje bolag inom Scaniakoncernen. Motivet från Scanias sida var att all verksamhet som inte hade en strategisk koppling till lastbilen skulle placeras i bolaget DynaMate Industrial Services AB. Uppdraget var att skapa ett bolag som skulle bidra till att utveckla branschen runt produktions- och underhållsrelaterade tjänster.

Vid inledningen hade bolaget en stark koppling till Scania som stod för 85% av verksamheten. Idag är tjänsteportföljen bred och kan erbjudas till ett brett spektrum av kunder inom olika branscher.

Under de första åren skedde en konsolidering med syfte att renodla verksamheten utifrån rådande marknadsförutsättningar. Ett flertal förvärv genomfördes under åren 2012 till 2016 med syfte att öka attraktionsvärdet och specialisera tjänsteutbudet. En renodling och specialisering har varit centralt i bolaget för att kunna genomföra en förflyttning uppåt i värdekedjan. Under åren 2017 till 2019 har ytterligare renodling genomförts som inneburit att verksamheter sålts till kollegor i branschen.

Den nya inriktningen för DynaMate växte fram under hösten 2019 och kom då att innehålla verksamheterna Produktion & Underhåll, Automation samt Maskinservice.

Verksamheten inom DynaMate ska framåt kapitalisera på industrins redan genomförda investeringar genom att erbjuda tjänster som tar fasta på producenternas förmåga till leverans av kvalitativa produkter och som påverkar deras slutprodukt. Centralt är utveckling av specialiserade tjänster med ett hållbarhets- och digitaliseringsperspektiv utifrån varje kunds förutsättningar.

Nästa kapitel i DynaMates historia inleddes 2021 när bolaget blev en del av Enerco Group. Enerco har sedan starten 2015 etablerat sig som en innovativ partner för svensk industri och erbjuder tjänster inom teknik- och underhåll. Enercos ägarroll möjliggör för DynaMate att fortsätta utveckla verksamheten med fokus på främst Industri 4.0 och Smart Maintenance.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015 – SS-EN 1090-1 – SS-EN ISO 3834-2

Vill du arbeta hos DynaMate AB?

Företaget har för tillfället 3 platsannonser: Service/Underhållsingenjör till DynaMate i SödertäljeSmidesmekanikerVi söker Underhållsingenjör till Gävle/Dalaregionen

Kontakter

Jan Andersson
Verksamhetschef Produktion & Underhåll
0736 22 63 15
Kenneth Glennemo
Verksamhetschef Automation, Maskinservice
070-585 15 44
Pernilla Renman
Platschef Falun
023-661 36 46
David Almér
Platschef Eskilstuna
070-683 09 04
Lars Davidsson
Platschef Värnamo
070-595 38 25
Anders Frost
Platschef Mora
072 570 61 11
Håkan Johnsson
Platschef Södertälje
08-522 933 44
Anna-Lena Magnusson
070 766 13 48
Jobb
073 622 63 15

Filmer

Maximera din produktion med MUR I DynaMate