Vi söker ofta CNC-tekniker/produktionstekniker

Vi söker ofta CNC-tekniker/produktionstekniker

Arbetsbeskrivning

Som CNC-tekniker kommer du att ställa, programmera och producera i våra CNC-styrda fleroperationsmaskiner och svarvar. Du kommer att ha ansvar för att produkterna produceras på ett rationellt sätt och med rätt kvalitet. Vi använder oss av ISO-programmering i Fanuc. Företaget tillverkar i små till medelstora serier, men även prototyptillverkning förekommer. Bearbetning sker i de flesta material och med stor variation på produkter.

Din bakgrund

Du behöver ha bra grundkunskaper om skärande bearbetning, kunna välja lämplig bearbetningsmetod, rätt uppspänning och verktyg för en optimal produktion. Du behöver vara bekväm med att självständigt skriva program och provköra, samt kunna analysera eventuella problem och förbättra processen.

Som person ser vi gärna att du har ett stort teknikintresse och gärna vill utvecklas i din arbetsroll. Du har en relevant teoretisk bakgrund samt praktisk erfarenhet av CNC-programmering, ritningsläsning och kontrollmätning. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi förutsätter därmed att du har en god kommunikativ förmåga och att du hanterar svenska språket väl i tal och skrift. Du kommer ha en utvecklande roll med nära support från både chefer och kollegor.

Anställningsformen är tillsvidare, dagtid med flextid. Vi tillämpar Metalls kollektivavtal.

Är du intresserad av att jobba hos oss får du gärna skicka en ansökan med CV och personligt brev till: info@jtautomation.se
Upplagd: 2022-05-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort Kungsör
Region Västmanlands län

Lön

Löneform Fast lön

Ansökan

Vi tar emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

JT Automation i Kungsör AB

Postadress
Kungs­gatan 35
73632 Kungsör
Besöksadress
Kungs­gatan 35
73632 Kungsör
Region
Kungsör
Västmanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556631-1980
Grundat: 2002
Anställda: 10
Välkommen till Jt Automation i Kungsör, AB

Vi är ett företag beläget i Kungsör som har lång erfarenhet inom tillverkning, konstruktion och automatisering.
Våra uppdrag kan vara allt från lego-tillverkning, konstruktion, tillverkning av små hanteringsutrustningar till kundanpassade specialmaskiner.
Vi riktar oss främst mot tillverkande företag i regionen.

Försäljning
Som återförsäljare för Parker kan vi erbjuda det mesta inom pneumatik. I vår butik finns ett grundsortiment som täcker de vanligaste behoven. Sortimentet kompletteras med industriförnödenheter.

Tillverkning
JT automation har sedan starten 2002 arbetat med skärande bearbetning. Med en modern maskinpark och personal med lång erfarenhet kan vi lösa även de mer komplicerade uppgifterna snabbt och kostnadseffektivt.

Automation
Företaget konstruerar och bygger specialmaskiner och automationsutrustning efter kundernas önskemål. En specialmaskin kan vara allt från en enkel maskin med endast en rörelse till en stor komplex tillverkningsutrustning


Välkommen att kontakta oss!

Vill du arbeta hos JT Automation i Kungsör AB?

Företaget har för tillfället 1 platsannonser: Vi söker ofta CNC-tekniker/produktionstekniker

Kontakter

Tomas Jonsson
0227-430501
070-3345082
Olle Hjelm
0227-430504
Mattias Tingvall
0227-430502
Annonser