VacTest - det bästa valet för att övervaka och styra din vakuumprocess - industritorget.se
FREDAG 10 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

VacTest - det bästa valet för att övervaka och styra din vakuumprocess

Pris: Ej angivet

Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Vakuumpumpar
Industrimaskiner

Referensnr: 105
Upplagd: 2020-03-06
Irene Jepsen
Marknad
031-338 00 80

Beskrivning

Varje vakuumapplikation har sina egna egenskaper - välj rätt lösning

Busch VacTest är den nya formen av vakuummätningsutrustning. Designad för att kombinera de senaste framstegen inom vakuummetrologi med exceptionell tillverkningskvalitet, ger den en innovativ och omfattande portfölj av aktiva vakuummätare och kontroller.

Robust konstruktion, tillförlitlighet och mätnoggrannhet är viktiga egenskaper hos dessa enheter, vilket gör dem till det perfekta valet att övervaka och styra din vakuumprocess, vare sig det är inom industrin eller forskningen. Designad för att kombinera de senaste framstegen inom vakuummetrologi med exceptionell tillverkningskvalitet, ger den en innovativ och omfattande portfölj av aktiva vakuummätare och kontroller.

Robust konstruktion, tillförlitlighet och mätnoggrannhet är viktiga egenskaper hos dessa enheter, vilket gör dem till det perfekta valet att övervaka och styra din vakuumprocess, vare sig det är inom industrin eller forskningen.

Allmänt

FabrikatBusch
Tillverkningsår2018

Film

Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 18
Välkommen till Busch Vakuumteknik!

Busch Vacuum Pumps and Systems är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, fläktar och kompressorer. Vårt produktutbud omfattar lösningar för vakuum- och övertrycksteknik inom alla industrisegment.

Buschs produktutbud har världens största urval inom industriell vakuumteknik. Vi kan dra fördel av mer än 50 års erfarenhet från tillverkning av vakuumpumpar och lågtryckspumpar.

Vårt företag grundades 1963. Med 60 dotterföretag i 42 länder och försäljningsrepresentanter i fler än 30 länder kan vi ge goda råd och praktisk support till våra kunder på plats.

Alla våra produkter finns tillgängliga med olika tillval och avancerade finesser för att passa ett stort urval av tillämpningar så att våra kunder kan dra fördel av den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi utvärderar ständigt våra aktiviteter i syfte att vidmakthålla högsta standard och vi fortsätter att utveckla nyskapande teknologi som definierar framtiden vad gäller tillämpningar inom vakuumsystem.

Vårt huvudkontor är beläget i Maulburg (Tyskland), där vår tyska huvudfabrik ligger. Maulburg är också hemvist för vår tyska försäljningsorganisation. Busch har även produktionsanläggningar i Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Korea och USA. Busch-gruppen är ett familjeägt företag som leds av familjen Busch.

Buschs arbetsstyrka med fler än 3 000 anställda i hela världen innefattar många specialister inom kemi, mekanik och service. Med vårt globala servicenätverk erbjuder vi våra kunder strömlinjeformad service inom vakuumpumpar och vakuumsystem. Buschs servicetekniker och ingenjörer konstruerar och underhåller vakuumsystem i jordens alla hörn och inom många industrisegment – från oljeutvinning till havs i Arktiska havet till livsmedelsförpackning i Patagonien.

Våra fabriker använder det senaste inom tillverkningsteknik, maskiner och utrustning. Våra kvalitetsstyrningsprocedurer överträffar DIN EN ISO 9001-kraven och ger alla nödvändiga certifieringar för att möta de specifika kraven från alla våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Busch Vakuumteknik, vi finns i Mölnlycke och Uppsala.

Servicecenter Öst & Nord
Vaksala Eke, SE-755 94 Uppsala
Telefon: 018-470 14 30


Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Vill du arbeta hos Busch Vakuumteknik AB?

Företaget har för tillfället 2 platsannonser: Säljande projektingenjörServicetekniker

Kontakter

Irene Jepsen
Marknad
031-338 00 80
Göran Johansson
+46 31 338 00 86

Filmer

Busch Vakuumteknik AB

 

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Busch Vakuumteknik AB, Irene Jepsen
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
E-post
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser