Buschs digitala IoT-tjänst ”OTTO” minskar produktionsstoppen

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Vakuumpumpar
Industrimaskiner

Referensnr: 600
Upplagd: 2022-03-01
Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77

Beskrivning

Produktionsstopp är ett stort och dyrt problem för många tillverkare och bör undvikas. Intelligenta IoT-lösningar kan bidra till att minska produktionsstoppen och sparar mycket pengar.

OTTO är den digitala tjänsteinnovationen från Busch Vacuum Solutions. Den kombinerar övervakning av vakuumpumpar med ett attraktivt servicepaket. Hög tillförlitlighet i processer och mindre ägandekostnader.

Busch IoT instrumentpanel och Busch Vacuum App spårar data permanent. Med den information som finns till hands kan prestandan analyseras och processerna optimeras. Busch installerar ett eget sensorpaket vid vakuumpumparna, som samlar in och bearbetar data. Uppgifterna lagras i Busch-molnet via en mobil anslutning.

IoT-boxen övervakar ständigt processen och tillståndet på vakuumpumparna. OTTO håller reda på tiden fram till nästa underhåll och visar till exempel omgivningstemperatur och oljetemperatur. Insamlade prestanda visa på instrumentpanelen 24/7, data tolkas och trender presenteras. För att optimera produktionen lämnar Busch en komplett sammanställning samt rekommendationer för en mer effektiv drift.

Baserat på dataanalysen tar Busch hand om förebyggande underhåll och skickar en servicetekniker vid behov.

Ottos digitala tjänster från Busch finns i tre olika skräddarsydda paket, oavsett om kunden vill ta hand om övervakningen själv eller vill att Busch ska ta hand om den. Lämpligt OTTO-paket upptäcker avvikelser innan de blir ett problem. Risker och kostnader i samband med oplanerade driftstopp undviks och leder till optimal processtillförlitlighet och högre produktivitet.

Även på redan installerade vakuumpumpar kan ett Busch IoT-kit eftermonteras.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatBusch

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Busch Vakuumteknik AB, Åsa Jönegren
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Besöksadress
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556198-1308
Grundat: 1978
Anställda: 26
Välkommen till Busch Vacuum Solutions!

Busch Vaccum Solutions finns nära dig i Sverige. Vi hjälper dig att ta fram rätt vakuumlösning, system eller centralvakuum efter dina behov och kan erbjuda servicelösningar ute hos kunder i hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke, utanför Göteborg, och vi har servicecenter i Uppsala, Helsingborg och Skellefteå.

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasavskiljningssystem. Under sitt paraply rymmer gruppen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum och Centrotherm clean solutions.

Det omfattande produktutbudet gör Busch Group till din föredragna leverantör för lösningar inom vakuum, övertryck och avskiljningsapplikationer inom alla branscher, såsom halvledare, livsmedel, analys, kemikalier, metallurgi och plast. Detta inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och branschens mest omfattande världsomspännande service nätverk.

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av familjen Busch. Mer än 8 000 anställda i 45 länder över hela världen arbetar för gruppen. Sedan sin början för mer än 60 år sedan är Busch baserat i Maulburg, Tyskland.

Tillverkning sker i 19 egna produktionsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam, alltid nära sina kunder för snabb leverans runt om i världen.

Det som kännetecknar det familjeägda Busch Group är stabilitet, pålitlighet och flexibilitet. Denna kombination gör oss till din bästa helhetsleverantör på vakuummarknaden för innovativa och individuella lösningar.

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Åsa Jönegren
VD
+46313380082
+46 720 70 27 77

Filmer

Busch Vakuumteknik AB