Postadress
Utvreta 13
72592 VÄSTERÅS
Region
Västerås
Västmanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
559191-7561
Grundat: 2019
Anställda: 5
Välkommen till Biotherm Heat AB!

Vi på Biotherm Heat AB är leverantör av helautomatiska bioenergilösningar i premiumkvalitet. Vi är generalagent för PelleTech flis- och pelletspannor i Skandinavien och jobbar rikstäckande. I vårt produktsortiment ingår:

- Varmvattenpannor från 20 kW till 1150 kW.
- Varmluftpannor från 60 kW till 2000 kW
- Stokerbrännare från 200 kW till 2000 kW.
- Olika förråd till ovan produkter
- Ackumulatortankar.
- Kulvertar.
- Skorstenar.
- Olika överordnade styrsystem som sköter om undercentraler, distributionspumpar, shuntgrupper mm.

Vår kunskap bygger på mer än 40 års erfarenhet. Genom att lyssna på våra kunder och återföra det till utveckling och produktion, ligger vi alltid i framkant på marknaden med nya innovativa lösningar. Vi är med och driver bioenergiutvecklingen framåt över hela Europa.

Vår erfarenhet och kunskap är en av de största fördelarna med att kontakta oss. Utöver våra produkter som alla håller absolut högsta kvalitet och funktion så krävs det, speciellt i industriella projekt, en kunskap och insikt i hur systemet i sin helhet ska fungera ihop. Vår affärsidé är att utifrån kundens behov konstruera, leverera och optimera kostnadseffektiva energilösningar baserade på ett utpräglat miljömedvetet tänkande.

Vår första och största ambition är att erbjuda kunden vad den behöver och att kvalitén på funktionen och driftsäkerheten ska vara toppklass.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

PelleTech, Sverige (Generalagent)
PelleTech är en helautomatisk flispanna och pelletspanna från 20 kW upp till 1150 kW för varmvatten samt 60 kW till 2000 kW för varmluft samt olika förrådslösningar beroende på val av panna och effekt. PelleTech kännetecknas av väldigt hög kvalitet, innovativ teknik, marknadens mest servicevänliga produkter i kombination med ypperligt hög driftsäkerhet. Biotherm Heat AB är generalagent för PelleTech i Sverige, Danmark, Norge och Finland och finns representerad i samtliga länder rikstäckande.

Kontakter

MAGNUS JANSSON
0921-578 04