Ackumulatortankar 400 - 10 000 liter isolerade och oisolerade.

Pris: Ej angivet

Finansiering
Ny/Begagnad: Ny
Kategori: Övrigt
Värmesystem & Ventilation
Produkter

Referensnr: 005
Upplagd: 2023-06-07
Magnus Jansson
0921-578 04

Beskrivning

Ackumulatortankar i våran egen BTA serie är avsedda för ackumulering av värme från olika värmekällor såsom från en flispanna, pelletspanna, vedpanna, solvärme eller exempelvis industriella installationer där man behöver samla energi för att förbruka den senare såsom till exempelvis ett växthus. En ackumulatortank uppfyller ett flertal viktiga aspekter:

Ökar säkerheten och livslängden på en fastbränslepanna såsom pelletspanna, vedpanna eller flispanna då den fungerar som en volymtank.

Kombinerar flera olika värmekällor (ex pelletsvärme och solvärme i kombination).

Våra ackumulatortankar är av absolut högsta kvalité samtidigt som priset är konkurrensmässigt. Detta samtidigt som våra tankar är isolerade med 100 mm av högisolerande material vilket vår energiklass påvisar:

Klass B upp till 500 liter.
Klass C upp till 2000 liter.

Ackumulatortankarna finns i 3 och 6 bars utförande, med eller utan tappvattenslingor eller beredare och finns i storleken upp till 10 000 liter med våran std ABS plast som en snygg och tålig utsida.

Vi tillverkar även specialtankar på upp till 10 000 liter med eller utan isolering för inne eller utomhusbruk, För vissa specialprojekt kan vi också tillgodose tankar i rostfritt, med eller utan slingor eller beredare. Kyltankar eller speciella tankar med skyddande beläggning på både in och utsidan. Kom med era förfrågningar så kollar vi förutsättningslöst på varje projekt.

Acktankar mellan 500 - 3000 liter har vi oftast på lager för omgående leverans.

Pris: Ej angivet

Finansiering

Allmänt

FabrikatBiotherm BTA
Tillverkningsår2023

Skicka intresseanmälan

Mottagare
Biotherm Heat AB, Magnus Jansson
Ämne
Meddelande

Avsändare

Företagsnamn
Namn
Epost
Telefon
Genom att du klickar "Skicka meddelande" godkänner du att vi sparar dina personuppgifter enligt aktuella villkor
Vill du ta emot e-postutskick ifrån industritorget?

Skicka en kopia av meddelandet till mig.
Kontaktinformation
Postadress
Utvreta 13
72592 VÄSTERÅS
Region
Västerås
Västmanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
559191-7561
Grundat: 2019
Anställda: 5
Välkommen till Biotherm Heat AB!

Vi på Biotherm Heat AB är leverantör av helautomatiska bioenergilösningar i premiumkvalitet. Vi är generalagent för PelleTech flis- och pelletspannor i Skandinavien och jobbar rikstäckande. I vårt produktsortiment ingår:

- Varmvattenpannor från 20 kW till 1150 kW.
- Varmluftpannor från 60 kW till 2000 kW
- Stokerbrännare från 200 kW till 2000 kW.
- Olika förråd till ovan produkter
- Ackumulatortankar.
- Kulvertar.
- Skorstenar.
- Olika överordnade styrsystem som sköter om undercentraler, distributionspumpar, shuntgrupper mm.

Vår kunskap bygger på mer än 40 års erfarenhet. Genom att lyssna på våra kunder och återföra det till utveckling och produktion, ligger vi alltid i framkant på marknaden med nya innovativa lösningar. Vi är med och driver bioenergiutvecklingen framåt över hela Europa.

Vår erfarenhet och kunskap är en av de största fördelarna med att kontakta oss. Utöver våra produkter som alla håller absolut högsta kvalitet och funktion så krävs det, speciellt i industriella projekt, en kunskap och insikt i hur systemet i sin helhet ska fungera ihop. Vår affärsidé är att utifrån kundens behov konstruera, leverera och optimera kostnadseffektiva energilösningar baserade på ett utpräglat miljömedvetet tänkande.

Vår första och största ambition är att erbjuda kunden vad den behöver och att kvalitén på funktionen och driftsäkerheten ska vara toppklass.

Välkommen att kontakta oss!

Agenturer

PelleTech, Sverige (Generalagent)
PelleTech är en helautomatisk flispanna och pelletspanna från 20 kW upp till 1150 kW för varmvatten samt 60 kW till 2000 kW för varmluft samt olika förrådslösningar beroende på val av panna och effekt. PelleTech kännetecknas av väldigt hög kvalitet, innovativ teknik, marknadens mest servicevänliga produkter i kombination med ypperligt hög driftsäkerhet. Biotherm Heat AB är generalagent för PelleTech i Sverige, Danmark, Norge och Finland och finns representerad i samtliga länder rikstäckande.

Kontakter

Magnus Jansson
0921-578 04