SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Lantbruksmaskiner Auktion

Hitta dina nästa investeringar på fabeo
Fabeo är en företagsauktionsplats med fokus på att tillgodose behoven för hållbara maskinaffärer online. Vårt team som själva kommer från lantbruksbranschen, entreprenad och åkeri förstår hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds i ett större hållbarhetsperspektiv. Genom vår auktionsplattform kan säljare och köpare enkelt mötas och hitta rätt maskin på rätt plats.

Vi har ett brett utbud av lantbruksmaskiner till försäljning på vår auktionsplats inklusive traktorer, skördare, såmaskiner, gödselspridare och mycket mer. Genom att handla på vår auktion kan du spara pengar på dina investeringar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

Våra hörnstenar, kunskap, tillgänglighet, hållbarhet och trygghet, garanterar en smidig och säker transaktion för både säljare och köpare. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när de handlar lantbruksmaskiner på vår auktionsplats.

Varför ska du handla lantbruksmaskiner på auktion?


Att handla lantbruksmaskiner på auktion kan vara ett smart sätt att hitta kvalitetsmaskiner till ett lägre pris. Auktioner ger dig möjlighet att köpa en maskin till ett pris som är baserat på dess nuvarande marknadsvärde, vilket ofta är mycket lägre än dess ursprungliga pris. Detta kan göra det möjligt för dig att göra investeringar som annars skulle vara utanför din budget.

Utöver att hitta maskiner till ett lägre pris kan du också hitta unika och sällsynta lantbruksmaskiner på auktion. Många säljare väljer att sälja på auktion eftersom det ger dem möjlighet att nå en bredare publik och få en rättvis värdering av sin maskin.

Så här fungerar Fabeos auktion för lantbruksmaskiner


För att handla lantbruksmaskiner på Fabeos auktionsplats behöver du registrera dig som användare och skapa ett konto. Därefter kan du söka efter lantbruksmaskiner som du är intresserad av och lägga bud på dem under auktionen. Varje auktion har en specifik tidsperiod och den högsta budgivaren vid auktionens slut vinner maskinen.

Innan du lägger bud på en lantbruksmaskin på vår auktionsplats, se till att du har läst igenom beskrivningen noggrant och förstår maskinens skick och historia. Vi erbjuder också en besiktningsrapport för varje maskin som är tillgänglig för köpare att läsa igenom innan de lägger bud. När man lägger bud på lantbruksmaskiner på auktion är det viktigt att ha koll på vad man faktiskt köper. Det kan vara svårt att bedöma maskinernas skick utifrån bilderna och beskrivningen på auktionsplattformen. Därför är det alltid bra att gå och titta på maskinerna innan man lägger bud, om det är möjligt.

Fabeo strävar efter att ge så detaljerad information som möjligt om varje maskin på sin auktionsplattform. På så sätt kan köparna få en så bra bild som möjligt av maskinens skick innan de lägger sitt bud. Men det är ändå alltid bra att själv titta på maskinen innan man lägger bud, för att minimera risken för överraskningar.

Utöver lantbruksmaskiner på auktion erbjuder Fabeo också andra typer av maskiner och fordon på sina auktioner, såsom entreprenadmaskiner och lastbilar. Genom att köpa begagnade maskiner och fordon på auktion kan man spara pengar jämfört med att köpa nytt, samtidigt som man bidrar till en mer hållbar ekonomi och minskar belastningen på miljön.

Sammanfattningsvis är Fabeo en auktionsplattform som främjar hållbara maskinaffärer och återbruk av maskiner och fordon som till exempel begagnade hjullastare. Genom att erbjuda lantbruksmaskiner på auktion och andra typer av begagnade maskiner och fordon på sina auktioner gör Fabeo det enklare för säljare och köpare att mötas och genomföra affärer på ett tryggt och hållbart sätt. Så om du är på jakt efter en lantbruksmaskin eller annan begagnad maskin eller fordonsaffär, kan du med fördel kolla in Fabeos auktionsplattform och lägga ditt bud.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när