SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Onlineauktioner för begagnade hjullastare

Varför ska du köpa begagnade hjullastare?
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer för både kunden och miljön. Fabeo har flera kategorier inom begagnade entreprenadmaskiner som traktorer, grävmaskiner och begagnad hjullastare. Varför är det en bra idé att köpa en begagnad hjullastare på en onlineauktion?

Varför ska du köpa begagnade hjullastare?


Det finns flera anledningar till att köpa en begagnad hjullastare. Här följer några anledningar:

Prisvärd: Begagnade hjullastare är vanligtvis billigare än nya. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för köpare med en begränsad budget eller för dem som bara behöver en begagnad hjullastare för ett kortsiktigt projekt.

Värdeminskning: En ny hjullastare minskar i värde så snart den lämnar återförsäljaren. En begagnad hjullastare har däremot redan genomgått denna värdeminskning vilket kan göra hjullastaren till en mer ekonomiskt och möjligen sund investering.

Anpassning: Vissa begagnade hjullastare kan anpassas för att möta ett företags specifika behov. Detta kan vara en fördel, speciellt om du behöver specifika tillbehör eller modifieringar som vanligtvis inte är tillgängliga på nya hjullastare.

Lång livslängd: Begagnade hjullastare är tung utrustning som är byggd för att hålla. Även vid hård användning kan dessa maskiner förbli i gott skick i många år. Vissa begagnade hjullastare kan ha låg timmars användning. Har du tur kanske den tidigare ägaren bara använt hjullastaren i specifika projekt eller säsonger, vilket kan betyda att maskinen fortfarande är i gott skick.

Varför ska du köpa begagnade hjullastare på en onlineauktion?


Det finns flera anledningar till att köpa begagnade hjullastare på onlineauktioner kan vara ett bra alternativ för vissa köpare.

Onlineauktioner kan nås var som helst när som helst, vilket ger köpare flexibiliteten att delta i auktioner oavsett var de befinner sig. Onlineauktioner lockar ofta ett stort antal budgivare, vilket kan skapa konkurrens och få ner priserna. Detta kan leda till bättre affärer för köpare. Onlineauktioner är vanligtvis transparenta och rättvisa, där alla budgivare har lika tillgång till information om de fordon som auktioneras ut.

Professionella auktionstjänster som Fabeo hanterar auktionsprocessen och verifierar begagnade hjullastarens skick vilket gör processen säkrare och mindre riskabel för köparna. Onlineauktioner är öppna för alla företag vilket innebär att alla kan delta och köpa begagnade hjullastare. Onlineauktioner på Fabeo ger företag möjlighet att få tillgång till ett brett lager av olika sorters fordon vilket utökar företags alternativ och möjligheter att fortsätta växa.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-20
NYAB och Energiequelle tecknar BoP-avtal Cybersäkerhets förändring de senaste 25 årenSnart är visselblåsning obligatoriskt Ackumulerad data avslöjar viktiga faktorerKONE utrustar nya Haga­stadens tunnelbanestation
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning
2023-01-17
Laserpåsvetsade skruvarTuff och jämn kamp om platsen till EuroSkillsNu lanseras ett nytt regelverkUtsläpp och onödiga kostnaderBakom ratten – om bristen på chaufförer
2023-01-16
Essentra når ny milstolpe Ödesfrågor i fokus på Automässan 2023Golvboxen som tål vatten och 1000 kiloAltech lanserar kopparrörVäxjö Energi bygger nya laddstolpar i hela kommunen