SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Begagnad traktor på Fabeo auktioner

Hitta din nästa traktor på Febeo auktioner och spara pengar
På Fabeo kan du spara pengar och hjälpa miljön samtidigt. Genom att köpa en begagnad traktor på Fabeo hjälper du till att hålla fungerade maskiner i bruk samtidigt som du inte behöver lägga pengar på en helt ny maskin.

Fördelar med begagnade traktorer från Fabeo


På Fabeo hittar du mängder med begagnade traktorer med varierande funktioner och pris. Det finns självklart många olika fördelar med att köpa en begagnad traktor. Det är bra för ekonomin då en begagnad traktor kan vara en fantastiskt bra affär som sparar köparen en hel del pengar.

Vad kan jag hitta för maskiner på Fabeo?


Det finns flera kategorier du kan hitta pågående maskinauktioner på som till exempel grönyta, skogsbruk, entreprenad, fordon, jordbruk och GPS Telematik. På dessa kategorier finns flera underkategorier som ger en stor möjlighet att hitta det man letar efter till exempelvis traktorer. Det finns flera anledningar varför du ska använda Fabeo när du köper och säljer maskiner. Fabeo är en plattform där både säljare och köpare enkelt kan mötas, där rätt maskin hamnar på rätt ställe.

Hur fungerar Fabeo?


Fabeo AB är en auktionssajt för företag som inriktar sig på lantbruksauktioner som till exempel begagnade traktorer. Fabeo vill fylla de behov företagen har samtidigt som Fabeo vill främja hållbara och kostnadseffektiva affärer online. Det finns alltså flera anledningar till att du ska använda Fabeos lantbruksauktioner när du köper och säljer på lantbruksmaskiner eller andra typer av maskiner på deras digitala plattform. Fabeo driver lantbruksauktioner där rätt maskin alltid ska hamnar på rätt ställe.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Stationära backchuckar från norelemEnviros pyrolysolja fram­gångsrikt återvunnen
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd