SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt maskin på rätt plats 

Företagsauktioner online med fokus på maskiner
Har du något som ska säljas? Fabeo AB är en maskinauktionssajt för dig som företagare.

Vilka är Fabeo?


Fabeo AB är ett företag som bedriver en auktionssajt för företagare med inriktning på maskinaffärer. Fokuset för Fabeo är att tillgodose behov och främja hållbara affärer över nätet. I grunden kommer Fabeo själva från lantbruk, entreprenad och åkeri. Därför kan du alltid lita på Fabeo när det kommer till vikten av återbruk och återanvändning.

Detta är av stor vikt när det kommer till miljön och ett mer cirkulärt tänkande. Det är såklart också bra för plånboken när man köper begagnat.

Det finns många anledningar till varför du ska använda Fabeo när du köper och säljer på deras digitala plattform. Fabeo har en djup branschkunskap, ett gott personligt bemötande samt en plattform där både säljare och köpare enkelt kan mötas. Fabeo bedriver en auktionssajt där rätt maskin hamnar på rätt ställe.

Traktorer


Traktorer är en av de flertalet maskiner du kan hitta och buda på. En traktor är ett perfekt motordrivet fordon om du ska dra andra fordon eller arbetsredskap och ska vara utrustad med olika sorters kopplingsanordningar.

Hur säljer jag på Fabeo?


För det första tar du kontakt med en av Fabeo-mäklare. Detta gör du genom att ringa eller skicka ett mail och berättar om det objekt du vill sälja eller så hittar du deras kontaktuppgifter under fliken Våra Mäklare. Du och mäklaren bokar en tid där vi snabbt kommer ut till er som kund för att gå igenom resterande delar.

Det andra steget är att förbereda dig inför mötet med mäklaren. Det du ska ta reda på innan mötet är följande: Ta fram underlag för objektet som servicebok, registreringsbevis, kvitto med mera. Det är alltid bättre att du tar fram för mycket än för lite. Det kommer också att tas bilder och eventuellt filmer tillsammans med mäklaren. Tänk på att en tvätt eller köra ut maskinen i ljuset kan vara till fördel. Sedan är det bara att luta dig tillbaka och följ auktionen av ditt objekt live på sidan. Fabeo tar hand om resten.
Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-19
Ramirent levererar till Vindpark HorshagaSvevia utför underhåll runt Jönköping & KalmarUnik adapter producerad med hjälp av CNC-svarvQNAP lanserar AI-baserad bildsökningVeeam underlättar datafrihet
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd
2024-04-15
BE Group lanserar Salcos gröna konstruktionsstålUtökad satsning på batteriutvecklingInget mer kvicksilver i offentlig belysningCERTEX hissar världens högsta trävindkraftverkNy era av skärmaskiner