SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

AJ erbjuder kontorsstädning i unik satsning på service

Med siktet mot leasing av hela arbetsplatser
Sveriges största tillverkare av kontorsinredning, AJ Products Group, blir först i branschen med att också erbjuda kontorsstädning. Som första kontorsinredare i Europa startar AJ Products Group service-satsningen i Sverige där kunder i webshopen nu även kan boka städservice. Detta är ett första steg mot olika typer av arbetsplatsservice med siktet inställt på abonnemang som inkluderar service och leasing av hela kontor och arbetsplatser i framtiden.

- Vi kommer att utveckla vår affär i Europa med digitalisering och unik service som är attraktiv och relevant för våra kunder. Dessutom kommer det att öka hållbarheten i våra erbjudanden då vi kan skapa ett cirkulärt flöde genom återanvändning samtidigt som vi blir en helhetsleverantör för våra kunder. Det här är en mycket viktig strategiskt förflyttning för AJ när vi nu tar första steget in i ett helt nytt affärsområde med service, säger David Bray som är Vice President på AJ Products Group.

Tillverkare inom olika områden lägger ofta till service till sina produkter både för att bibehålla kundrelationerna och öka omsättningen. AJ startade som en återförsäljare inom kontorsinredning för 50 år sedan. Under det senaste decenniet har företaget utvecklats till att bli en av Europas största tillverkare av kontorsinredning med egen tillverkning och egen leverantörskedja.

Nu tar AJ steget in i framtiden genom digitalisering av hela verksamheten. När kontorskunder i Sverige beställer designhjälp och ny inredning i webbutiken kommer de även att kunna beställa skräddarsydd städservice för sitt kontor genom några enkla klick.

- Vi har haft ett mycket nära samarbete med vår IT- och servicepartner, About Time, i det här projektet. De har gjort det möjligt att bädda in en enkel och smart bokningsapplikation i AJs digitala ekosystem. Det här gör det lätt för kunden att förstå erbjudandet och att boka skräddarsydd offert från en lokal kontorsstädare för just deras arbetsplats. Vi samarbetar bara med utvalda lokala städpartners över hela Sverige som garanterar bra kvalitet. Såvitt vi vet är vi den enda tillverkaren av kontorsinredning som också erbjuder städservice ihop med köp av inredning, säger David Bray.

Det är värt att tillägga att partnern About Time inte är ett vanligt IT-företag. De har lång erfarenhet inom just städbranschen i hela Sverige genom sin expertis att skapa just skräddarsydda bokningssystem för städning. Detta gör det nu möjligt för AJ att koppla ihop kunder över hela landet med lokala kontorsstädningsföretag.

- Det här projektet startades faktisk av fyra studenter här stan på utvecklingsingenjörsprogrammet vid Halmstads Högskola. De arbetade med ett research-arbete i samarbete med AJ som blev klart och presenterades tidigare i år. Vi tyckte de hade gjort ett helt fantastisk jobb och började därför titta på ett genomförande och implementering med About Time. Nu är den här städservicen vårt första steg mot en hel rad av olika andra serviceerbjudanden som vi ska utveckla vidare, säger David Bray.

I lanseringsfasen kommer applikation att leda kunden genom hela bokningsprocessen steg för steg. Slutligen genereras en offert ifrån den lokala städfirma som kunden väljer själv i bokningsapplikationen.

- Tack vare samarbetet med About Time och deras erfarenhet i branschen har vi kunnat snabba på utvecklingsarbetet och köra igång detta på kort tid. Viktigast för oss är att vi levererarar god kvalitet på ett enkelt sätt för våra kunder. Därför är det bara utvalda kvalificerade och godkända städleverantörer i vårt system, säger David Bray.

Under 2024 kommer AJ att expandera sina serviceerbjudanden på fler marknader i Europa. För närvarande har AJ verksamhet i 21 länder inom EU.

- Ur ett affärsperspektiv på lång sikt är det ett mycket viktigt steg för AJ Products Group. Det blir en viktig del av vår övergripande strategi för digitalisering tillsammans med våra design- och produkterbjudanden kring inredning av arbetsplatser. Vi tittar redan på att utveckla vår service inom en rad olika områden genom abonnemang och leasing. Det ger oss möjlighet att både utveckla affärsrelationen med kunden och skapa tillväxt för företaget, säger David Bray.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Lars Axelsson, Chief Marketing Officer
lars.axelsson@ajprodukter.se
Telefon 035-180 000
Kontaktinformation
Postadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Besöksadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-7329
Grundat: 1975
Anställda: 206
Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

AJ Kundservice
035-180 500

Filmer

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när