SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Avkastning på över 200%

Vid användande av Qliks cloud-lösning
Användande av Qliks molnbaserade analystjänster ger en avkastning på 209 procent, enligt en undersökning av Forrester Consulting på uppdrag av Qlik.

-När företag samlar in och övervakar mer data än någonsin tidigare är det många som begränsas av lokala lösningar, säger Brendan Grady, chef för analystjänster på Qlik.

Med de senaste framstegen inom AI letar företag efter pragmatiska sätt att nyttja denna teknik för att fatta bättre och snabbare beslut i realtid. Organisationer har därför rapporterat hinder som orsakas av äldre lösningar för dataanalys, vilket ger missade möjligheter när data inte kan utnyttjas fullt ut för att uppnå affärsmål.

Dessutom riskerar organisationer att drabbas av extra kostnader på grund av att medarbetarna lägger tid på att manuellt bearbeta data och löpande kostnader för att stödja äldre lösningar genom underhålls- och prenumerationsavgifter.

-Genom att implementera Qlik Cloud Analytics kunde organisationerna avsevärt effektivisera flera manuella processer som rörde och baserades på tidigare otillgängliga data, samt snabbt samla in information som underlag för affärsbeslut, säger Brendan Grady.

Forrester gav i undersökning flera skäl till den totala ekonomiska avkastningen: Ökade intäkter tack vare bättre beslutsfattande, tidsbesparing för dataanalys samt att organisationer slipper manuellt arbete med aggregering och bearbetning av data, inklusive automatisering av datarapportering och instrumentpaneler samt ifyllande av finansiella rapporter.

Dessutom gör Qlik Cloud Analytics det möjligt för organisationer att helt flytta över sin dataanalys och databehandling till molnet, vilket gör att de kan pensionera fler av sina äldre system varje år.

Länk till information om undersökningen:
The Total Economic Impact™ Of Qlik Cloud Analytics™ (forrester.com)

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest