SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Brandtätningar i Renoveringar

Kostnadseffektiva och Säkra Lösningar
Vid renoveringar och stambyten är snabbhet, flexibilitet och erfarenhetsbaserad kreativitet avgörande faktorer. Att utföra brandtätningar enligt bestämmelserna och på ett kostnadseffektivt sätt är en utmaning som kräver omsorgsfull planering, särskilt med tanke på de andra arbetsmomenten i projektet. Här kommer brandtätningar och brandsäkra genomföringar in i bilden som en högklassig och pålitlig lösning.

Kostnadseffektivitet genom Minskat Arbetsbehov


Våra brandsäkra genomföringar är utformade för att erbjuda enastående resultat i reparations- och renoveringsprojekt. En unik aspekt är att dessa genomföringar inte bara fungerar som brandtätningar, utan de minskar även arbetsbehovet avsevärt. Genom att implementera dessa lösningar blir arbetsmomenten mindre beroende av varandra, vilket i sin tur ökar projektets effektivitet och minskar tidsåtgången.

Flexibla Lösningar för Olika Projekt


Vi förstår att varje renoveringsprojekt har sina egna specifika behov. Vårt breda produktutbud omfattar lösningar för olika typer av arbetsplatser och projekt. Oavsett om det handlar om mindre reparationer eller omfattande renoveringar kan vi snabbt anpassa oss och erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa just din situation.

Säker och Effektiv Leverans


Även om många av våra produkter tillverkas enligt kundens måttbeställningar, prioriterar vi säkerheten och snabbheten i leveranserna. Vårt mål är att dina beställningar ska levereras säkert och i tid till arbetsplatsen. Detta gör det möjligt för dig att fortsätta arbetet utan onödig fördröjning och upprätthålla den smidiga framstegen i ditt projekt.

Integration i Renoveringsarbeten


Sewatek renoveringsgenomföringar är inte bara enkla att installera i befintliga konstruktioner, utan de kan även integreras i VVS-moduler och schaktelement. Denna mångsidighet öppnar upp för ännu fler möjligheter att öka projektets effektivitet och säkerhet. Dessa produkter fungerar inte bara som brandtätningar utan fortsätter att skydda under hela arbetets gång.

Stöd och Rådgivning för Framgång


Vi är inte bara leverantörer av produkter, vi är även dina partners i framgången. Vårt team är redo att erbjuda råd och stöd när det kommer till installation och användning av våra produkter. Genom att utnyttja vår expertis kan du accelerera ditt projekt och nå målet på ett smidigt och effektivt sätt.

I renoveringsprojekt är brandtätningar och brandsäkra genomföringar nyckelfaktorer för att uppnå säkerhet, effektivitet och kostnadseffektivitet. Genom att välja våra lösningar kan du minimera arbetsbehovet och maximera projektets framsteg, samtidigt som du får stöd från experter som strävar efter din framgång.

Kontaktinformation

Ketawes AB

08334373
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Söder­vägen 68
18364 Täby
Besöksadress
Söder­vägen 68
18364 Täby
Region
Täby
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559162-3110
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Ilkka Hemminki
+46 72 520 02 19
Antti Vuori
073 617 6977

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-03
AI-tillväxten står inför betydande utmaningarInnovativ teknik för min­skade koldioxidutsläpp
2024-05-02
Ny styrelseordförande i NORDIC A/SNy tillverkare - Conta-clip!KEWAB Rental byter namn till Swecon RentalArbetsplattformar för industriella behovNu är vårt senaste industrimagasin här!
2024-05-01
En långvarig följeslagare i krävande arbetsmiljöer
2024-04-30
Trådlösa system ger helt nya möjligheter Maximera effektiviteten med motviktstruckarNy katalog från ChuckcenterKärlpress SVELOG 140 för matavfallDärför ska du prioritera service av dina truckar
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt