SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Cognizant och Google i utökat AI-partnerskap

Förstärkt AI-samarbete för ökad produktivitet
Cognizant och Google Cloud utökar nu sitt AI-partnerskap, vilket är utformat för att hjälpa Cognizants utvecklare att förbättra sin produktivitet och leverera mjukvaror snabbare.

Cognizant kommer att använda Gemini för Google Cloud för att utbilda sina medarbetare i utveckling av programvara och för att tillföra kapacitet till sina interna verksamheter och plattformar. Med Gemini för Google Cloud kommer Cognizants utvecklare att kunna skriva, testa och distribuera kod snabbare och mer effektivt med hjälp av AI-drivna verktyg.

En färsk studie från Cognizant och Oxford Economics, New Work, New World, visar att generativ AI skulle kunna injicera upp till 1 biljon dollar i den amerikanska ekonomin till år 2032.

- Programvaruutveckling är ett av de tjänster som sannolikt kommer att dra mest nytta av hur generativ AI, säger Ravi Kumar S, VD, Cognizant. Cognizant ska investera 1 miljard dollar i generativ AI under tre år eftersom vi tror att det är ett kraftfullt verktyg för att förstärka den mänskliga potentialen, och vårt partnerskap med Google Cloud är centralt för det.

Cognizant kommer att arbeta för att integrera Gemini i sina automatiserade plattformar och acceleratorer, med början på Cognizant Flowsource™️-plattformen för utvecklare.

- Generativ AI har potential att avsevärt förbättra varje steg i mjukvaruleveransens livscykel, vilket hjälper utvecklare att snabbt generera kod, felsöka och automatisera processer, säger Thomas Kurian, VD för Google Cloud. Genom att utbilda och aktivera sin personal på Gemini för Google Cloud kan Cognizant påskynda hastigheten och kvaliteten på programvaruutvecklingsprojekt för gemensamma kunder.

Att föra in gen AI-kapacitet i Cognizants egenutvecklade interna verksamheter och plattformar kommer att hjälpa konsultföretaget att optimera processer och förbättra användarupplevelser, säkert och ansvarsfullt.

Google Cloud kommer att stödja Cognizant i den fortsatta utvecklingen av AI-ledda programvaruutvecklingsmetoder och genom att hjälpa Cognizant Google Cloud AI University att lansera avancerade AI-kurser.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när