SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Den lilla jätten i kontrollskåpet

Framtidens switch är här
Lindh Automation presenterar stolt PROmesh Compact B8 Switch från Indu-Sol, den minsta hanterade switchen på marknaden. Denna lilla jätte är inte bara en industriell switch utan även en innovativ produkt som formar framtidens industriella nätverk. Med imponerande prestanda och kompakta dimensioner är PROmesh B8 Compact en stark kandidat för "Årets Produkt 2024". Priset hyllar de mest innovativa produkterna med högt bruksvärde, och PROmesh B8 Compact levererar precis det! Den kompakta designen sparar inte bara utrymme i styrskåpet utan erbjuder också imponerande funktioner.

PROmesh Compact B8 Managed Switch


Den lilla men kraftfulla åttaportars hanterade switchen har inkorporerat ett smidigt webbgränssnitt för att göra konfigurationen okomplicerad och bekväm. PROmesh B8 Compact imponerar med sin betydligt mindre form jämfört med sin föregångare, PROmesh B8, men det finns ingen teknisk kompromiss när det gäller funktioner och prestanda.

För att ytterligare öka dess användbarhet har PROmesh Compact B8 Managed Switch till och med utrustats med ett minneskortsfack. Den är en fullt hanterad switch, likt PROmesh B8, fast komprimerad till storleken av en ohanterad switch – platt och smidig med enkel montering på DIN-skena och optimerade termiska egenskaper som maximerar utrymmesbesparingen i styrskåpet. Dess godkännanden enligt UL, CSA, CE och UKCA styrker dess pålitlighet och överensstämmelse med internationella standarder.

Fördelar med PROmesh B8 Compact



Design & kapacitet: Måtten för PROmesh B8 Compact, 100 x 50 x 60 mm (HxBxD), imponerar genom att möjliggöra upp till 80 % utrymmesbesparing i jämförelse med andra hanterade switchar av samma kaliber. Med imponerande specifikationer, inklusive en maximal överföringshastighet på 100 Mbit/s, 2 Mbit minne, 6,3 Gbit/s bakplanskapacitet och 1,6 Mpps datagenomströmning, levererar denna smidiga switch enastående prestanda.

Multi-funktionell: Den möjliggör direktinstallation i olika miljöer, såsom i robotarmar, färgenheter i tryckmaskiner, autonoma AGV-transportsystem eller i styrskåp för omfattande system och andra mångsidiga tillämpningar.

Tillförlitlighet: Designad för krävande industriella miljöer, är PROmesh B8 Compact robust och motståndskraftig mot vibrationer och temperaturfluktuationer. Det säkerställer pålitlig nätverksprestanda även under tuffa förhållanden.

Säkerhet: Med avancerade säkerhetsfunktioner som VLAN-stöd och datakryptering erbjuder PROmesh B8 Compact hög nivå av skydd för nätverket. Dess flexibilitet gör den idealisk för olika enheter och maskiner inom industriell automation, vilket ger företag möjlighet att anpassa och utöka sina nätverk efter behov.

Liten men stark!


Med PROmesh B8 Compact, tar Lindh Automation steget mot framtidens nätverkslösningar. Denna lilla jätte i styrskåpet är inte bara kraftfull utan också flexibel och säker, vilket gör den till det självklara valet för innovativa industriella automationsapplikationer.

Lindh Automation - formar framtidens industriella landskap.
Kontaktinformation
Postadress
Ås­gatan 33
28232 Tyringe
Region
Hässleholm
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559092-8288
Grundat: 2016
Anställda: 2
Välkommen till Mattias Lindh Automation AB

Mitt mål är att ständigt hålla den egna kompetensen och kunnandet på allra högsta nivå för att skapa mervärde för dig som kund.

Automation
Hög teknisk kompetens, med 20 års erfarenhet av programutveckling till olika automations system på marknaden. Jobbar med kända leverantörer som Siemens, Rockwell, Mitsubishi, Beijer.

Idrifttagning
För att lyckas fullt ut med ett automations projekt krävs att rätt personer med rätt erfarenhet och kunnande utför idriftagningen.

Konsultation
Mitt mål ar att genom min erfarenhet och kompetens sälja expert konsulttjänster i absolut toppklass. Jag jobbar mot att bygga upp långvariga kundrelationer.

Utbildning
Det är svårt för enskilda företag att hänga med i utvecklingen. Nya system utvecklas och ersätter gamla. Jag kan erbjuda anpassad utbildning i SIEMENS Tia portal och hjälpa dig och ditt företag att flytta in i den nya utvecklingsmiljön.

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

Profinet

Kontakter

Mattias Lindh
VD, Senior Automation Engineer
0705-122705
Brian Nolen
Försäljning
+46 406 368 038

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när