SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Edethus väljer marknadens bästa paketlösning

Akribis ekonomisystem och Momentums fastighetssystem
I höst går Edethus i Lilla Edet över till marknadens bästa paketlösning för fastighetsbolag; Akribis ekonomisystem och Momentums fastighetssystem. Efter en upphandling och noggrann utvärdering kom Edethus fram till att den här kombinationen är den bästa för att ta bolaget in i en modernare och effektivare systemmiljö.

- Vi ser ju att det finns en fungerande och beprövad integration mellan Akribi och Momentum, och det var en av de avgörande faktorerna i beslutsprocessen. När det gäller Akribis ekonomisystem så var det även många hos oss som satte stort värde på användarvänligheten och möjligheten att enkelt kunna plocka ut exempelvis rapporter ur systemet, säger Åsa Tapper, ekonomichef på Edethus.

- En annan viktig sak är enkelheten att bygga automatiserade modeller för fakturaflödet i Akribis system, en sak som vi tror kommer att underlätta väldigt mycket för oss i det dagliga arbetet.

För närvarande har Edethus ett ekonomisystem som är dåligt integrerat med fastighetssystemet, vilket gör att många av ekonomirutinerna går trögt och är ineffektiva. Det är dessutom begränsat till ett fåtal användare, något Åsa hoppas kunna förändra med bytet till Akribi.

- Idag är det är svårt att få ut de analyser och processer som man behöver och har nytta av, så där hoppas vi på en klar förbättring och även ett bättre flöde mellan Akribi och Momentum.

- Vi ser ett stort värde i att fler av våra chefer enkelt kan komma in i ekonomisystemet och ta fram de uppföljningar som de behöver i sina respektive roller.

Åsa lyfter även fram Akribis anläggningsregister som en viktig orsak till valet av ekonomisystem, som man idag har i ett helt separat system.

- Jag gillar också att man kan dela rapportmallar med andra Akribi-kunder, så att man slipper att uppfinna hjulet själv varenda gång, förklarar hon.

Per Olsson
VD
Sverige
pon@akribi.se
0709-396 000

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-15
Ny era av skärmaskinerSolcellsmätning och framtidens mätverktygHöj ribban med UGIMA®-XSlitsad U-formad genomföringVälj rätt tätningssats för din hydraulcylinder
2024-04-12
Varför långsammare stubbfräsar är bättre Tuffa miljöer kräver tuffa märkningarVikten av rätt montering och kapsling av chipÅtervinn dina använda blybatterierNYHET - Blixtljus 1570884
2024-04-11
Boxon i förarsätet Ständig incidenthante­ring och dåligt samarbete Kvantgenombrott 5G-router med inbyggt SIM-kortTransportfirma leder MC-återförsäljare till Europa
2024-04-10
4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljningFördelar och funktioner för det nya vajersystemetSeiferts avfuktareNy STIHL produktions­anläggning i RumänienDåligt förberedda och övermodiga
2024-04-09
Upptäcka blixtsnabbt av­vikelser i era mätresultatTotal kabel- och kabelkedjelösningProblemfria timmar i nya hybridgrävarenLesjöfors först med SBTi-godkända klimatmålNytt från HEIDENHAIN