SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

EKPR Design Fair – en ny dynamisk mötesplats

Ny kreativ mötesplats för företagets inredningskunder
Nu slår EKPR & Kommunikation upp dörrarna till EKPR Design Fair, en ny kreativ mötesplats för företagets inredningskunder samt utvalda företag inom branschen. Mellan den 22 och 23 augusti 2023 bjuder byrån och utställarna Himla, Chamois, Lindform, Homestructures och Watt & Veke in befintliga som potentiella kunder samt press, för att på ett inspirerande och intressant sätt presentera sig.

Under covid utvecklade EKPR sitt erbjudande mot kund genom att öppna upp sitt showroom för att tillgodose kundernas behov av en mötesplats mot återförsäljare. Nu utvecklar byrån konceptet vidare och satsar tillsammans med de utvalda inredningsföretagen på en desto större mötesplats, som har som syfte att inspirera och driva sälj.

- Vi vill skapa en inspirerande och härlig miljö att träffas på, och skapa synergier med och mellan våra kunder. Tillsammans med några av våra fantastiska inredningskunder samt inbjudna inredningsföretag, vill vi skapa en ny dynamisk plats som är nytänkande, säger Madeleine Ek Brentmar VD EKPR & Kommunikation.

Tillsammans med en av byråns kunder sedan många år, textilföretaget Himla har EKPR hittat en spännande lokal i centrala Stockholm. I lokalen som går under namnet Depån, kommer det att byggas upp utställningar av stylisten och inredaren Per Wennberg, och har som syfte att väcka intresse och skapa dynamik genom att bli en annorlunda mötesplats för samtliga parter.

Röster om EKPR Design Fair;
- Vi behöver verkligen en ny mötesplats som motiverar och känns nytänkande. En miljö som erbjuder inspiration och som inbjuder till samtal. Vi, både företag och återförsäljare behöver en plats som kan ge oss den där inspirationen och glädjen i mötet. Vi på Himla har som sagt varit väldigt aktiva i projektet med EKPR och därför är vi lite extra spända och nyfikna på vad EKPR Design Fair kan skapa! Detta ska bli riktigt roligt, säger Annika Högström Creative Director Himla.

- Det känns superspännande att vara med på EKPR Design Fair, dels för att pröva något nytt, dels för att inspirera. Vi vet sedan tidigare att EKPR har ett stort kontaktnät, har erfarenhet av liknande event och brinner för att skapa magi med twist som berör de som är inbjudna. Det finns en nyfikenhet och stor kreativitet inom EKPR som vi lockas av, för att nå ut och dra till oss de personer som vi vill inspirera med våra produkter. Att då även få göra detta tillsammans med andra fina varumärken, för att ge besökarna ännu mer när de besöker EKPR Design Fair, känns superspännande, säger Erika Cederberg VD Watt & Veke.

- Det känns roligt att kunna erbjuda våra kunder både inspirerande utställningar och en presentation av Lindform i ett nytt koncept i en härlig miljö. EKPR Design Fair känns som ett nytt och lovande sätt att presentera våra produkter tillsammans med andra fina varumärken, säger Marita Lindholm grundare och Designer Lindform.

- Vi kände starkt att vi behövde en ny lite mer intim skräddarsydd mötesplats för inspiration och kreativitet. En mer spännande miljö som ger idéer och ett härligt möte med kunden med både mat och dryck. Att göra detta tillsammans med någon få utvalda varumärken skapar ju extra dynamik och otroliga synergier för oss och våra kunder, säger Charlotte Amlé grundare & Designer Chamois .

- Vi tycker att ett arrangemang som detta i regi av EKPR är ett bra sätt att knyta kontakt till våra kunder och samarbetspartner, säger Peter Nordin VD Homestructures.

Vill du komma i kontakt med EKPR Design Fair, kontakta madeleine@ekpr.com. Inbjudan till EKPR Design Fair kommer att gå ut inom kort.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när