SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Entreprenadmaskiner från Hidromek

Optimal prestanda och pålitlighet
Hidromek är ett företag som är känt för att tillverka högkvalitativa entreprenadmaskiner som möter de tuffaste kraven i bygg- och anläggningsbranschen. Deras sortiment inkluderar olika typer av maskiner, såsom grävmaskiner med band och hjul, hjullastare och väghyvlar. I denna artikel kommer vi att utforska Hidromeks entreprenadmaskiner och deras fördelar när det kommer till prestanda och pålitlighet.

Grävmaskiner - Band och Hjul


Hidromek erbjuder både grävmaskiner med band och hjul för olika applikationer inom bygg- och anläggningssektorn. Deras grävmaskiner är utrustade med kraftfulla motorer och avancerad hydraulik för att möta de mest krävande arbetsförhållandena. Grävmaskinerna erbjuder precision och effektivitet vid grävning, lyftning och materialhantering. Oavsett om det är att gräva schakt, utföra markarbeten eller hantera material på en byggarbetsplats, kan Hidromeks grävmaskiner leverera pålitliga resultat.

Hjullastare


Hidromeks hjullastare är utformade för att effektivt hantera material på byggarbetsplatser och i olika industriella tillämpningar. Dessa maskiner är utrustade med kraftfulla motorer och lastkapaciteter som möter kraven för snabb och effektiv lastning och lossning. Hjullastarna erbjuder även komfort och användarvänlighet för föraren, med ergonomiskt utformade hytter och intuitiva kontroller.

Väghyvlar


Hidromeks väghyvlar är specialiserade maskiner som används för att jämna till och plana vägytor. Dessa maskiner är utrustade med avancerad teknik och funktioner för att uppnå hög precision och jämna ytor. Med sin robusta konstruktion och precision kan Hidromeks väghyvlar leverera högkvalitativa resultat och effektivt förbereda vägar för användning.

Fördelar med Hidromeks Entreprenadmaskiner


Hidromeks entreprenadmaskiner erbjuder flera fördelar för användare inom bygg- och anläggningsbranschen. Här är några av fördelarna:

1. Hög prestanda


Med kraftfulla motorer och avancerad teknik kan Hidromeks maskiner klara av de mest krävande arbetsuppgifterna och leverera hög produktivitet och effektivitet.

2. Pålitlighet


Hidromeks entreprenadmaskiner är kända för sin pålitlighet och hållbarhet. De är konstruerade för att klara av tuffa arbetsförhållanden och ge långvarig prestanda.

3. Användarvänlighet


Maskinerna är utformade med användarvänlighet i åtanke och erbjuder komfortabla hytter och intuitiva kontroller, vilket gör arbetet bekvämt och effektivt för föraren.

4. Kvalitet och precision


Hidromek är känt för sin höga kvalitet och precision. Deras maskiner levererar exakta och pålitliga resultat för olika arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen.

Hidromeks entreprenadmaskiner, inklusive grävmaskiner med band och hjul, hjullastare och väghyvlar, erbjuder hög prestanda, pålitlighet och användarvänlighet. Oavsett om det handlar om att gräva, lasta eller jämna till vägar, kan Hidromeks maskiner möta kraven och leverera kvalitativa resultat. Med deras långvariga erfarenhet och fokus på innovation förblir Hidromek ett pålitligt val för entreprenadmaskiner inom bygg- och anläggningsbranschen.
Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när