SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ett steg i rätt riktning för entreprenadbranschen

Racoon Miljöfilter AB stärker närvaro genom återförsäljaravtal med Maskinia
Racoon Miljöfilter AB tar ett avgörande steg mot ökad närvaro och tillgänglighet genom att skriva ett återförsäljaravtal med Maskinia, en marknadsledande leverantör av entreprenadmaskiner. Detta partnerskap markerar en milstolpe för Racoon Miljöfilter AB, kända för sina innovativa luftfilterlösningar.

Racoon Miljöfilter AB, en viktig aktör inom miljöteknik, har etablerat sig som en ledare när det gäller att förbättra luftkvaliteten i hytten. Deras avancerade luftfilter, baserade på en patenterad konstruktion, har varit banbrytande inom branschen och har nu tagit ett viktigt steg framåt genom ett nytt återförsäljaravtal med Maskinia.

En nyckel till hållbarhet i entreprenadbranschen


Racoon Miljöfilter AB erbjuder högpresterande luftfilter som är utformade för att möta de högsta miljöstandarderna. Deras filter, konstruerade med flera lager foam, ger en högeffektiv filtrering av partiklar och gaser som är farliga och vanliga i arbetsmiljön för entreprenadmaskiner. Detta förbättrar inte enbart prestandan hos maskinerna utan minskar också den totala påverkan på luftkvaliteten, vilket skapar en hälsosammare arbetsmiljö.

Återförsäljaravtal med Maskinia - En framtid för samarbete och tillgänglighet


Racoon Miljöfilter AB har fördjupat sitt samarbete genom att skriva återförsäljaravtal med Maskinia. Maskinia, som är känt för sitt breda och omfattande sortiment av entreprenadmaskiner, blir nu en viktig distributör för Racoon Miljöfilters produkter. Detta partnerskap innebär inte bara ökad tillgänglighet för Racoon Miljöfilters produkter på marknaden utan markerar också ett viktigt steg mot att förbättra arbetsmiljön inom entreprenadbranschen.

Partnerskapet med Maskinia ger Racoon Miljöfilter AB möjlighet att nå en bredare publik av entreprenörer och företag inom branschen. Med Maskinias starka närvaro och förmåga att leverera högkvalitativa entreprenadmaskiner blir detta avtal ett viktigt steg mot bättre och säkrare arbetsmiljö inom entreprenadindustrin.

I och med detta återförsäljaravtal stärker Racoon Miljöfilter AB sitt engagemang för att erbjuda innovativa och hållbara lösningar för att möta de specifika behoven inom entreprenadbranschen och samtidigt göra sina avancerade luftfilter tillgängliga för en bredare marknad.
Kontaktinformation

Racoon Miljöfilter AB

0934-15399
Ej aktiv
Ej aktiverad
Postadress
Sikeå 52
91593 Robertsfors
Region
Skellefteå
Västerbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556641-5666
Grundat: 2003
Anställda: 3
Info saknas

Tjänster/produkter saknas

Kontakter

Kristoffer
0
Sydlén, Olle Gunder Valdemar
0934-15399

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp